miercuri, 3 iulie 2013

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013


SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013. Problemele primite azi de elevii de la ŞTIINŢELE NATURII
SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 - EDU.RO. Gândul publică aici, în exclusivitate, subiectele la BAC 2013 primite de elevii care susţin miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului la MATEMATICĂ- ŞTIINŢELE NATURII.
Parlamentul European a ridicat imunitatea eurodeputatei franceze Marine Le Pen
Parlamentul European (PE) a ridicat marti imunitatea eurodeputatei franceze Marine Le Pen, in urma unui vot in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, transmite Agerpres. Decizia PE ar putea duce la o eventuala inculpare a presedintei Frontului National (FN) de catre justitia franceza pentru "incitare la ura rasiala".
Traian Basescu si Marian Campeanu, vizita de lucru la Berlin pentru a discuta despre Promovarea ocuparii tinerilor in Europa
Presedintele Traian Basescu si ministrul Muncii, Mariana Campeanu, vor participa miercuri, la Berlin, la o masa rotunda organizata de Ministerul Federal al Muncii si Afacerilor Sociale din Germania pe tema "Promovarea ocuparii tinerilor in Europa", informeaza, marti, Ministerul Muncii.
Efectele deschiderii podului Calfat-Vidin: Legumele ieftine aduse din Romania nemultumesc fermierii bulgari
Fermieri bulgari din regiunea Vidin au inceput sa stranga semnaturi pentru o petitie care denunta comercializarea in Bulgaria a legumelor ieftine aduse din Romania, relateaza agentia Focus, citata de Mediafax.
BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv
Fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata marti de Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.
Un imigrant roman a castigat 730.000 de euro la loteria din Italia
Un imigrant roman se numara printre castigatorii marelui premiu al Loteriei italiene, el primind aproximativ 730.000 de euro, relateaza Corriere di Como, citat de Mediafax.
Premiera in Franta: Presedintele Hollande demite un ministru care a criticat masurile de austeritate pentru 2014
Presedintele francez Francois Hollande l-a demis marti pe ministrul Ecologiei, Delphine Batho, care a contestat public o importanta reducere a bugetului ministerului sau, in proiectul de buget pentru 2014, scrie AFP.
Cateva zeci de persoane au protestat in Piata Victoriei din Capitala
Mitingul de protest impotriva "incompetentei actualei puteri politice" desfasurat, marti seara, in fata Muzeului Antipa din Piata Victoriei a adunat cateva zeci de persoane. Apelul la miting a fost lansat pe Facebook de "un grup de simpli cetateni", care a precizat ca "acest miting nu este organizat de niciun partid politic".
Criza politica din Egipt: Mobilizari masive ale partizanilor si opozantilor lui Morsi, care se intalneste cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, dupa ultimatumul Armatei. UPDATE: 7 morti in violentele izbucnite la Cairo
Partizanii si opozantii presedintelui egiptean Mohamed Morsi, din ce in ce mai izolat dupa demisia a noi ministri, au inceput din nou sa formeze marti dupa-amiaza mari adunari rivale, starnind temeri legate de o reizbucnire a violentelor, scrie AFP.UPDATE 23.30: Sapte persoane au murit, marti seara, la Cairo, in confruntarile izbucnite intre sustinatorii si opozantii presedintelui islamist Mohamed
Victor Ponta: Romania s-a raportat in ultimii ani la Rusia intr-un mod copilaresc
Romania s-a raportat in ultimii ani la Rusia intr-un mod "copilaresc", a declarat marti premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat Agerpres, pronuntandu-se pentru relatii pragmatice si constructive cu aceasta tara.
BAC 2013 Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana
Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, transmite Mediafax.
Un cuplu de spioni rusi stabiliti in Germania inainte de caderea Zidului Berlinului a fost condamnat la inchisoare cu executare
Un tribunal german a condamnat luni un cuplu de agenti secreti ai Rusiei la inchisoare cu executare intr-un dosar de spionaj, prezentat in Germania ca fiind cel mai grav de la sfrasitul celui de-al doilea Razboi Mondial, scrie AFP.
CNA: Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de la difuzare pe posturile TV
Doua spoturi publicitare pentru margarina Rama, din cadrul campaniei "Campioni la micul dejun", au fost interzise de la difuzarea pe posturile TV, printr-o decizie luata marti de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), care a considerat ca acestea incalca legislatia audiovizualului, informeaza Mediafax.
General Motors si Honda au devenit parteneri strategici pentru a dezvolta tehnologii pe baza de celule de carburant
Producatorii auto General Motors (GM) si Honda au anuntat marti, 2 iulie, incheierea unui contract cadru pe termen lung, definitiv, de colaborare pentru dezvoltarea generatiei viitoare de sisteme de celule de carburant si de tehnologii de stocare a hidrogenului, in intervalul de timp pana in anul 2020. Se preconizeaza ca succesul colaborarii va fi asigurat prin impartasirea cunostintelor, a econom
Marius Iacob, Ion Vasilache, Camelia Sutiman si Simona Bradiceanu au primit avize pozitive la CSM
Marius Iacob, Ion Vasilache, Camelia Sutiman si Simona Bradiceanu, propusi pentru functii de conducere din DNA si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, au primit, marti, avize pozitive din partea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
UPDATE Romania TV, amendata cu 30.000 de lei din cauza limbajului injurios al lui Corneliu Vadim Tudor si cu 10.000 de lei pentru denigrarea jurnalistei Andreea Pora
CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV cu 30.000 de lei, din cauza limbajului injurios folosit de Corneliu Vadim Tudor la adresa lui Miron Cozma si a lui William Branza, in emisiunea "Editie speciala" din 26 iunie, scrie Mediafax. CNA a mai decis sa amendeze televiziunea Romania TV cu 10.000 de lei, din cauza emisiunii "Tonomatul lui Ciutacu" din 20 iunie, in care jurnalista Andreea Pora a fos
Sibiu: O femeie din Germania si-a donat toata averea copiilor romani din centrele de plasament
O voluntara a Crucii Rosii din Germania, impresionata in urma cu zeci de ani de ceea ce a vazut in centrele de plasament din Romania, a decis sa-si doneze toata averea copiilor romani aflati in aceste centre, asa ca, acum, in 16 locuri din tara, se vor imbunatati conditiile de trai pentru acesti copii, prin intermediul Crucii Rosii, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, Raluca Morar, direc
BAC 2013. Astăzi are loc proba obligatorie a profilului. VEZI SUBIECTELE și BAREMELE de corectare
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE și REZULTATE. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații având de ales între matematică și istorie. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele de...
Made in Oltenia. După ce a dus Pandurii pe locul 2, Condescu riscă să fie demis
Califcarea gorjenilor în cupele europene, premieră istorică, s-a lăsat cu scandal! Şeful Complexului Oltenia cere demisia lui Marin Condescu, preşedintele Pandurilor.
EDITORIALUL CAPITAL. Intervenţii
Creditarea în lei nu o să funcţioneze atâta timp cât banca centrală menţine două obiective care pot să fie în conflict de foarte multe ori – stabilitatea preţurilor şi stabilitatea cursului de schimb. Acest lucru îl observăm de...
BACALAUREAT 2013. Astăzi are loc proba obligatorie a profilului. VEZI SUBIECTELE și BAREMELE de corectare
BAC 2013. SUBIECTE și REZULTATE. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații având de ales între matematică și istorie. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele de corectare la...
FILMUL EVZ. Nopţi hollywoodiene
Inspirat din piesa de teatru a lui David Rabe, filmul are o distribuţie de zile mari.
PROGNOZA METEO. Se încălzeşte în toată ţara, dar la munte şi în est vor mai fi averse şi descărcări electrice
Vremea va fi predominant frumoasă şi apropiată de regimul termic normal. Temperaturile se vor încadra între 9 şi 31 de grade Celsius.
A doua revoluţie mocneşte în Egipt
O criză politică severă pune la grea încercare tânăra democraţie egipteană.
„Dosarul Elodia”, o crimă imperfectă. Cele 22 de greșeli care l-au înfundat pe Cristian Cioacă
Fostul polițist poate fi eliberat condiționat după 14 ani doar dacă este cuminte în pușcărie. Dacă va fi implicat în scandaluri, el va executa toți cei 22 de ani. Cioacă a fost arestat pe 5 decembrie 2012.
PSD leapădă noua Constituţie în braţele PNL
După ce proiectul năşit de Crin Antonescu a fost criticat de Consiliul Legislativ şi de profesorii de drept constituţional, social-democraţii iau distanţă de opera liberalilor.
Regele contractelor cu statul şi-a făcut propria lege
Companiile de stat nu mai sunt obligate să organizeze licitaţii. Iniţiatorul legii e un „client” al contractelor cu statul.
BACALAUREAT 2013. Elev la Bolintineanu: „Au verificat tot, au pozat ciornele”
BAC 2013. EVZ vă prezintă firul evenimentelor celui mai mare scandal de la BAC din ultimii ani.
Nebunia Maxima
Nicolo Napoli, antrenorul echipei lui Adrian Mititelu, a fost împiedicat, ieri, de poliţişti să intre pe arena „Ion Oblemenco”.
Blaga îl suspendă pe Preda şi democraţia de partid
Consiliul Naţional de Conducere (CNC) al PDL se va întruni sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta o serie de priorităţi ale partidului, printre care suspendarea pentru şase luni a europarlamentarului Cristian Preda,...
CJ Brăila, „plocon” de la Guvern prin OUG
Executivul a transferat terenuri afl ate în proprietatea Academiei de Ştiinţe Agricole „Gheorghe Ionescu-Şişeşti” către instituţia condusă de pesedistul Bunea Stancu.
Toalete deschise în cinstea lui Şova
Autostrada Deva – Orăştie, inaugurată cu tam-tam de ministrul Şova, e mică (32 de km), dar are multe toalete. Toate au fost închise, însă, imediat după festivitate. Şoferii sunt nevoiţi să meargă în boscheţi.
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. O lovitură de stat din care liderii USL n-au învăţat nimic!
Miercuri, 3 iulie 2013, se împlineşte un an de la debutul unuia dintre cele mai negre episoade din istoria deloc roză a României postdecembriste, asemănător prin violenţa cu care s-au încălcat nu numai regulile democraţiei, dar...
SENATUL EVZ. Melancolica revoltă: România în 2013
Mă întreba de curând jurnalista Daniela Raţiu de la “Forţa Civică Timiş” dacă “puţinul câştigat a fost pierdut odată cu vara lui 2012. Eu aş zice că e vorba mai degrabă de o anumită revoltă melancolică, de o uşor perceptibilă...
EDITORIALUL EVZ. O veste proastă pentru Antonescu: amânarea revizuirii Constituţiei
Cel mai probabil, după amânarea cu un an a pragului de 30% prezenţă la referendum, decisă de Curtea Constituţională, USL va organiza plebiscitul pentru revizuirea Constituţiei în 2014, în ziua primului tur al alegerilor...
Noua lege a malpraxisului: pacientul, singur împotriva tuturor
În loc să rezolve una din cele mai spinoase probleme ale sistemului sanitar, noul proiect de lege privind malpraxisul, aflat în dezbatere publică, mai mult încurcă lucrurile, atrag atenția asociațiile de pacienți.
CAMPANIA „MEDICUL DE GARDĂ”. Cardul de sănătate, în impas. Scandalul cititoarelor continuă!
Primele carduri sunt gata la sfârşitul lunii, dar românii nu vor intra în posesia lor, pentru că nu s-a găsit încă o soluţie de achiziţionare a cititoarelor. Ce se ştie până acum e că vor fi distribuite de casele de...

YESTERDAY

Niciun comentariu: