miercuri, 3 iulie 2013

Maşina lui Ciprian Marica, implicată într-un accident rutier grav


LOTO. În timp ce majoritatea românilor se bat pentru marele premiul la LOTO 6/49, un conaţional dă lovitura în Italia
LOTO. Premiul la categoria regină a jocurilor LOTO nu s-a mai câştigat în România de mai bine de şapte luni. În schimb, un român a dat lovitura în...
Julian Assange îi îndeamnă pe europeni să-l primească pe Edward Snowden
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, i-a îndemnat miercuri pe europeni, în special pe francezi şi pe germani, să-l primească pe teritoriul lor pe fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat la Moscova şi căutat de către autorităţile americane.
REZULTATE BACALAUREAT 2013: Când vor fi afişate primele note
Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 vor fi afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din întreagă ţară. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.
Parlamentul European a aprobat un raport critic privind situaţia drepturilor omului în Ungaria
Parlamentul European a aprobat, miercuri, un raport critic privind situaţia drepturilor omului în Ungaria, documentul fiind condamnat de premierul Viktor Orban.
FRAUDA de la BACALAUREAT: Şefa Inspectoratului Şcolar al Sectorului 5, Iuliana Costeniuc, demisă de ISMB
Şefa Inspectoratului Şcolar al Sectorului 5, Iuliana Costeniuc, a fost demisă de ISMB, în urma suspiciunilor privind implicarea ei în cazul fraudării examenului de bacalaureat de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu".
Fed a adoptat Basel III: Băncile din SUA vor constiui rezerve mai mari pentru a acoperi riscul
Rezerva Federală a Statelor Unite a adoptat proiectul de implementare a regulamentului global Basel III, care va fi introdus în etape, începând de anul viitor, şi creşte de trei ori rata minimă a capitalului de rang întâi, la 7% din valoarea activelor ponderate la risc.
ADMITERE LICEU 2013. Top 10 cele mai bune licee din Bucureşti
ADMITERE LICEU 2013 după ce elevii află REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Cele mai bune licee pentru care pot opta absolvenţii de gimnaziu din Bucureşti la ADMITERE LICEU 2013 sunt:
FRANZ KAFKA – lucruri mai puţin ştiute despre scriitorul omagiat azi de Google
FRANZ KAFKA, omagiat astăzi de Google printr-un Doodle inspirat de cea mai cunoscută operă a sa, Metamorfoza, a rămas în istorie nu doar datorită scrierilor sale, ci şi a aforismelor.
Frauda de la Bacalureat: Profesorul de religie de la Liceul Bolintineanu a strans bani de la elevi pentru mita
Profesorul de religie de la Liceul "Bolintineanu" si alti diriginti de la clasele a XII-a au strans cate 500 de euro de la elevi, reprezentand costurile pentru petrecerea de absolvire si "cheltuieli" pentru bacalaureat, potrivit referatului cu propunerea de arestare a fostei directoare a liceului, citat de Mediafax.
VIDEO Povestea locomotivei cu aburi care acum 75 de ani a atins viteza de 202 km/h
Una dintre minunile tehnicii din prima parte a secolului XX, o locomotiva britanica numita Mallard, functioneaza inca si este sarbatorita in aceste zile in Regatul Unit. Locomotva cu aburi numita Mallard a stabilit un record aproape incredibil acum 75 de ani cand a a reusit sa atinga 202 km/h, viteza care si in prezent este la indemana trenurilor din destul de putine tari.
BAC 2013 Baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie
Baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie - Bacalaureat 2013 - au fost publicate de Ministerul Educatiei. Astazi, 3 iulie, absolventii de liceu au sustinut proba obligatorie a profilului. Absoloventii de la real, tehnologic, militar si pedagogic au dat examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala au sustinut examenul la Istorie. Elevii au a
Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o oferta pentru tarile partenere. Trebuie respectate cerintele
Includerea in programul Visa Waiver nu este o oferta pentru tarile partenere, ci se bazeaza strict pe respectarea cerintelor legislatiei americane, declara intr-un interviu pentru Mediafax Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, oficialul adaugand ca intelege frustrarea romanilor in legatura cu acest subiect.
Criza politica din Portugalia a aruncat bursele europene pe rosu
Bursele europene au intrat pe rosu miercuri dimineata, afectate de situatia politica din Portugalia, care a reinviat temerile legate de revenirea in forta a crizei din zona euro si a majorat sensibil costurile de imprumut pentru tarile cele mai fragilizate, scrie AFP.
Intalnire online cu Sega, un aventurier roman ce strabate Orientul in cautarea de experiente spirituale si exotice. Joi, ora 12 00
Sega a lucrat 12 ani in industria publicitatii in Bucuresti si a avut succes.  Dupa o vreme, prin 2008, s-a razgandit, nu a mai fost multumit de viata pe care o ducea, si-a luat rucsacul si a plecat in cautare de sine si de aventuri. A mers in India, apoi in Nepal.  In urma calatoriilor a scris pana acum doua carti aparute la Editura Humanitas care s-au vandut foarte bine. Mai urmeaza  inca una. 
Primarii din Constanţa, găsiţi incompatibili de ANI, vor ataca decizia.
Mai multi primari din judetul Constanta care au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate (ANI) au declarat ca decizia institutiei reprezinta "un abuz" si o vor ataca in instanta, informeaza Mediafax. Citeste si ANI: 42 de alesi locali din Constanta si Sibiu, INCOMPATIBILI Primarul PSD-ist al orasului Navodari, Nicolae Matei, afirma ca ANI este o institutie care exista doar in
Europarlamentarul Petru Luhan, a fost desemnat "Europarlamentarul Anului" la gala ...
Europarlamentarul roman, Petru Luhan, a fost desemnat "Europarlamentarul Anului" la inceputul lunii iunie in cadrul galei "MEP Awards 2013" pentru implicarea acestuia in proiecte pe teme sociale precum scleroza multipla, cancer si medicina personalizata. Premiul pentru 'Europarlamentarul Anului' a fost introdus prima data anul acesta in cadrul galei, iar printre criteriile de selectie s-au numarat
Unul din prietenii lui Ciprian Marica a OMORÂT un motociclist cu maşina fotbalistului.
Un motociclist a fost accidentat mortal de masina fotbalistului Ciprian Marica, transmite Realitatea TV. Automobilul era condus de un prieten al fotbalistului. Accidentul s-a produs pentru ca soferul nu a acordat prioritate. Stire in curs de actualizare
Preţul apartamentelor a pierdut încă 5,4% în ultimele 12 luni.
Cea mai mare parte a declinului fata de iunie 2012 s-a consemnat in prima jumatate a acestui an (-4,5%), in conditiile in care influenta cursului de schimb a fost neglijabila. Ce a determinat accelerarea scaderii dupa aparenta stabilizare din 2012? Indicele Imobiliare.ro calculat la nivel national (pentru apartamentele noi si vechi disponibile spre vanzare) releva un declin de aproape 4,5% in prim
SUBIECTE BAC 2013. Ce părere au elevii despre subiectele de la MATEMATICĂ.
BAC 2013. Elevii claselor a XII-a au sustinut, miercuri, astazi proba scrisa la matematica, din cadrul examenului de bacalaureat 2013. Citeste si SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE "Subiectele de la matematica mi s-au parut relativ OK, nu au fost usoare. Subiectul I mi s-a parut simplu, al II-lea mi s-a parut mai complicat, iar al III-lea mi s-a parut OK. Nu am
Christian Bale refuză să-l mai joace pe Batman
Actorul britanic Christian Bale a anunțat oficial că nu se va întoarce pentru a-l întruchipa din nou pe Cavalerul Negru.
TURUL CICLIST AL ROMÂNIEI: George Bouglas a câștigat etapa a 2-a
Rutierul grec a terminat cursa în 3 ore, 9 minute și 31 de secunde.
Kanal D – primul loc in prime time
Ca și în seara de luni, „Iffet” și „WOWbiz” au dus postul în fruntea clasamentului
E OFICIAL! Primul Mercedes cu motor de DACIA! FOTO
Nemţii de la Daimler au lansat cele mai ieftine modele din istorie, după o colaborare cu grupul Renault pentru clasele A şi B.
Cat profit aduce un hectar cu roşii in Spania şi de ce
Se ştie: Spania este numărul 1 în producţia de roşii din Uniunea Europeană – este însă pe această poziţie nu doar în ce priveşte cantitatea dar şi valoarea obţinută la hectar.
Linia de metrou Gara de Nord-Aeroportul Otopeni, înlocuită cu o linie de tren rapid
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, se gândește să renunțe la construirea liniei de metrou care ar trebui să lege Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, deoarece numărul de pasageri ar fi destul de redus, în comparație cu...
De ce nu ÎNGRAŞĂ fructele şi ce pot FACE pentru noi
Fructele, atât cele proaspete, cât şi cele uscate contin antioxidantiimportanti, vitamine si minerale care intaresc imunitatea celulelor împotriva radicalilor liberi.
BACALAUREAT 2013 SUBIECTE, ȘTIRI, REZULTATE: O elevă a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la proba de MATEMATICĂ
O elevă care a susţinut, azi, proba scrisă la matematică a examenului de bacalaureat a fost transportată la spital după ce i s-a făcut rău, informează Mediafax.
DUPĂ 47 de ani. Un vietnamez şi-a primit înapoi mâna amputată
Un chirurg american ţinea scheletul mâinii amputate a unui soldat vietnamez în casa sa de peste 47 de ani. Membrul îi aparţinea lui Nguyen Quang Hung, care acum are 73 de ani.
Ernest - erou în vacanță
Abia întors din Grecia, prezentatorul emisiunii „Pe banii părinților” de la Kanal D a dat fuga la Mamaia, pe plaja “Draga mea prietenă”, să povestească ce minunății a văzut in Creta și prin ce peripeții a trecut
Liviu Marian Pop despre Funeriu: ”Sistemul de învăţământ este un domeniu pe care nu îl înţelege
Senatorul social democrat Liviu Marian Pop îi recomandă dostului ministru al Educației să nu mai facă afirmații nefondate despre sistemul de învățământ pentru că acesta este un domeniu pe care nu îl înțelege.
"Osama bin Laden din Caucaz" cheamă la jihad împotriva Jocurilor Olimpice de la Soci
Liderul islamiştilor din Caucazul rus Doku Umarov, inamicul numărul unu al Kremlinului, a lansat un apel la atacuri împotriva Jocurilor Olimpice de la Soci, din 2014, potrivit unei înregistrări video difuzate astăzi.
Filmul "La limita de jos a cerului", de Igor Cobileanski, apreciat de The Hollywood Reporter - VIDEO
Filmul "La limita de jos a cerului", de Igor Cobileanski, care rulează în secţiunea East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary (28 iunie - 6 iulie), a fost apreciat de presa de specialitate, fiind considerat de Hollywood Reporter "un studiu de personaj molatec, cu nuanţe de comedie neagră".
Fân Fest, între 15 şi 18 august, la Roşia Montană
Festivalul Fân Fest se va desfăşura anul acesta între 15 şi 18 august, la Roşia Montană, cu spectacole de teatru special realizate pentru acest loc, concerte şi ateliere, informează un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.
FRAUDA de la BAC: Directoarea de la Bolintineanu a intervenit la şefa Inspectoratului Şcolar Sector 5 pentru comisia de examen. INTERCEPTĂRI ALE DISCUŢIILOR
Costica Vărzaru a intervenit la şefa Inspectoratului Şcolar al Sectorului 5 să fie desemnate anumite persoane în comisia de bacalaureat, cerându-i chiar să meargă la ISMB pentru "a alege Bolintineanu", aceasta spunând că nu poate participa pentru că a fost profesoară la acest liceu.
Primul lungmetraj de animaţie cu siluete de hârtie, proiectat la Cluj şi acompaniat de Filarmonică
Primul lungmetraj de desene animate din lume care a fost conceput în întregime din siluete de hârtie, produs în Germania în 1926 şi intitulat "Aventurile prinţului Achmed", va fi proiectat, vineri, în Parcul Central din Cluj-Napoca şi va fi acompaniat de Filarmonica de Stat Transilvania.
Oprescu: Bucureştiul şi-a diversificat mult oferta turistică în ultima perioadă
Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că Bucureştiul şi-a diversificat în ultimul timp oferta turistică, prin dezvoltarea Centrului Istoric, prin darea în funcţiune a Arenei Naţionale, dar şi prin festivalurile şi manifestările sportive organizate.
Expoziţia "Bucureşti în vis, în realitate, în amintiri", la ICR Praga, din 11 iulie
Expoziţia "Bucureşti în vis, în realitate, în amintiri" a artistului ceh Štěpán Vrbický va fi vernisată pe 11 iulie, la Institutul Cultural Român din Praga, lucrările putând fi văzute până pe 1 septembrie, informează instituţia.
Compania Wizz Air, singura interesată să opereze zboruri spre Londra de pe Aeroportul Sibiu
Compania Wizz Air este singura care a depus o ofertă pentru a opera zboruri către Londra de pe Aeroportul Sibiu, urmând să primească ajutor de stat din partea Consiliului Judeţean (CJ), dacă oferta va fi acceptată, au anunţat, miercuri, reprezentanţii acestei instituţii.
VREMEA. Prognoza METEO pentru 4 şi 5 iulie
VREMEA va fi, pe 4 iulie, apropiată de regimul termic normal, dar va deveni instabilă.
Ambasada SUA: Visa Waiver nu e o ofertă pentru ţările partenere. Trebuie respectate cerinţele
Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, a declarat, în interviul acordat MEDIAFAX, că înţelege frustrarea românilor privind vizele, dar includerea în programul Visa Waiver nu este o ofertă pentru ţările partenere, ci se bazează strict pe respectarea cerinţelor legislaţiei americane.
Cursul BNR a crescut la 4,4514 lei/euro
Moneda naţională a continuat să se deprecieze uşor în prima parte a şedinţei interbancare, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a publicat un curs de referinţă în creştere cu 1,23 bani, la 4,4514 lei/euro, informează Mediafax.

Niciun comentariu: