luni, 12 august 2013


Cadavrul unui român dispărut săptămâna trecută, găsit în sud-estul Spaniei
Autorităţile spaniole au descoperit, luni, la periferia oraşului Murcia (sud-estul Spaniei), cadavrul unui român dat dispărut de miercurea trecută, afirmă surse oficiale citate de site-ul de ştiri Europa Press.
CONCURSUL DE TITULARIZARE: Aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate
Aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate cadrelor didactice care au obţinut cel puţin nota 7 la ambele probe ale concursului de titularizare în învăţământ, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).
Cel puţin 16 morţi într-un atentat sinucigaş comis în Bagdad.
Un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad, provocand moartea a cel putin 16 persoane si ranirea altor 35, anunta autoritatile locale, citate de AFP. Explozia s-a produs in jurul orei 18.30 (18.30, ora Romaniei), a declarat seful Consiliului municipal, Faris Jaafar. In ultimele saptamani, insurgentii au multiplicat atacurile impotriva restaurantelor, i
Ungaria sustine ideea parteneriatului strategic romano-ungar si se simte responsabila pentru toti maghiari care traiesc in afara tarii - deputat FIDESZ
Ungaria sustine ideea de baza a parteneriatului strategic romano-ungar si se simte responsabila pentru toti maghiari care traiesc in afara tarii, inclusiv pentru maghiarii din Ardeal, a comentat pentru agentia ungara MTI Hidvegi Balazs, deputat FIDESZ, dupa declaratiile facute luni de presedintele Traian Basescu.
Premierul Victor Ponta a revenit in tara - RTV
Premierul Victor Ponta a revenit luni seara in Romania, dupa ce si-a petrecut o parte a concediului in strainatate, anunta Romania TV, care precizeaza ca seful Guvernului va fi invitat la o emisiune a acestui post de televiziune marti, la ora 21.
Românii, obligați să plătească un 6 lei pe lună că să vadă Pro TV
Pro Tv bagă mâna adânc în buzunarul românilor și îi obligă pe aceștia să scoată lunar, din portofel, câte șase lei de căciulă, dacă vor să mai vad programele postului tv. De la 1 septembrie Pro TV nu se mai vede ”gratis”. Cine vrea să o vadă pe Esca și de la începutul toamnei, vor fi nevoiți să scoată în jur de șase lei lunar, doar pentru a putea vedea în continuare Pro TV. Adrian Sârbu, directoru
MRU: Băsescu are dreptate să arate cu degetul către tăcerile care consimt.
Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni,la B1 TV, ca partidul Jobbik se afla in cautare de suport electoral si ca seful statului are deplina dreptate sa arate cu degetul catre politicienii maghiari. "Extremismul de acest tip este profund daunator ideei de Europa unita. Jobbik este, in opinia mea, in cautare de suport electoral, cauta sprijin intre comunitatile maghiare
Cele mai proaste 10 obiceiuri ale oamenilor atunci când aleg parole. Faci şi tu asta?
Google a publicat un raport în care arată care sunt cele mai proaste practici ale oamenilor când vine vorba de alegerea unei parole pentru un cont online.
UNICEF: 8% dintre minorii din România trăiesc într-o sărăcie severă, cu mai puţin de 15 lei pe zi
Opt minori din o sută trăiesc în România la nivelul de "sărăcie severă", cu mai puţin de 15 lei pe zi, potrivit UNICEF, care a mai identificat, ca probleme ale copiilor şi adolescenţilor, excluziunea socială şi cele din domeniul educaţiei, sănătăţii şi al ocupării forţei de muncă.
Ce mai fură hoţii ruşi pentru a vinde la fier vechi: de la locomotive, la poduri şi drumuri
Doi hoţi ruşi au reuşit să fure o locomotivă pe care au vândut-o apoi ca fier vechi pentru o sumă de 20 de ori mai mică decât cea pe care au promis-o iniţial că o vor plăti pentru ea unui operator de cale ferată.

Niciun comentariu: