luni, 12 august 2013

VIDEO. În campanie electorală, premierul norvegian Jens Stoltenberg s-a făcut şofer de taxi.
Premierul norvegian Jens Stoltenberg a declarat duminica, ca a condus un taxi, intr-o dupa-amiaza, pentru a intelege mai bine preocuparile alegatorilor. "Este important pentru mine sa aflu ce cred oamenii cu adevarat. Iar daca exista un loc in care oamenii spun ceea ce gandesc, acel loc este taxiul", a declarat seful Guvernului intr-o inregistrare video postata pe Facebook, Twitter si YouTube. Sto
​VIDEO Documentar tulburator cu victime ale accidentelor rutiere, semnat Werner Herzog
Xzavier, Chandler, Debbie, and Reggie sunt victime ale unor accidente rutiere cumplite, generate de trimiterea de SMS-uri de la volan. Regizorul german Werner Herzog a strans povestile lor intr-un documentar tulburator de 35 de minute.
Kelemen Hunor la RFI, despre declaratiile liderului Jobbik: Chiar si prostiile circula liber; respingem astfel de afirmatii!
UDMR respinge afirmatiile facute sambata in Transilvania de liderul partidului extremist Jobbik. O spune la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. El declara ca nici reactia unor politicieni de la Bucuresti nu trebuie sa fie exagerata. A fost "un subiect de week-end", crede liderul UDMR.
Bancile continua sa-si desfiinteze sucursale in tarile UE. Unde au deschis totusi mai multe agentii pe timp de criza
Bancile din Uniunea Europeana si-au inchis in total 5.500 de sucursale anul trecut, adica 2,5% din intreaga lor retea lor, numarul de agentii desfiintate ajungand la 20.000 din 2008 de la inceputul crizei.
Continua declaratiile belicoase: Partidul maghiar extremist Jobbik califica drept provocare deliberata declaratia oficiala a Ministerului Roman de Externe
Partidul maghiar extremist Jobbik a calificat drept "provocare deliberata" o declaratie oficiala a Ministerului Roman de Externe, care ceruse duminica guvernului de la Budapesta sa se delimiteze de pozitiile belicoase ale Jobbik. Istvan Szavay, lider Jobbik, a reiterat interesul partidului sau pentru minoritatea maghiara din Transilvania, potrivit politics.hu. Pozitionarile dure ale Jobbik vin pe
Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va mai avea loc in Romania Universitatea de vara a maghiarilor
Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca "Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile". Basescu a mai anunt
​Inainte de alegerile parlamentare din Germania, marii donatori pompeaza bani in partidul lui Merkel
Mai sunt cateva saptamani pana la alegerile parlamentare din Germania, in urma carora se va decide si cancelarul. Ziua-cheie e 22 septembrie. Insa o campanie electorala mai plictisitoare decat cea actuala e greu de imaginat. Si marile donatiile de partid par a se fi redus simtitor. Sa fie doar o parere? Sa fie un truc la mijloc, caci cheltuielile de campanie electorala ale partidelor se ridica la
Sa creasca salariul minim la 1000 de lei, primesc! Dar la costuri v-ati uitat, domnule premier?
De la anul, salariul minim pentru bugetari ar putea urca la 1000 de lei, lucru care ar aduce o bucurie printre cei peste un milion de angajati la stat. Insa cata vreme aceasta crestere nu e insotita de o crestere de productivitate, cel mai suparat slujbas ar putea fi guvernatorul BNR Mugur Isarescu, pentru ca ii incurca lupta cu inflatia. "Din punct de vedere social poti fundamenta un salariu de 7
Preţurile de consum au scăzut în iulie cu 0,34%. Care sunt produsele cu cele mai mari reduceri de preţuri
Preţurile de consum au scăzut în iulie cu 0,34% faţă de luna anterioară, după ce alimentele s-au ieftinit cu 1,6%, astfel că rata anuală a inflaţiei a ajuns la 4,41%, potrivit datelor anunţate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).
VIDEO - Premierul european care a condus un taxi, pentru a înţelege mai bine preocupările alegătorilor
Premierul norvegian Jens Stoltenberg a dezvăluit duminică pe Internet că a condus un taxi, într-o după-amiază, pentru a înţelege mai bine preocupările alegătorilor, relatează AFP.
Statele Unite sunt în căutarea noului preşedinte al Rezervei Federale
SUA caută un nou şef al Rezervei Federale, care să îl înlocuiască pe actualul preşedinte Ben Bernanke, al cărui mandat expiră în ianuarie 2014, iar preşedintele Barack Obama crede că actualul vicepreşedinte al Fed Janet Yellen şi fostul secretar al Trezoreriei Larry Summers sunt foarte calificaţi.
REVISTA PRESEI. Budapesta de care Hitler ar fi fost mândru caută noi recruţi în Ardeal.
Jurnalistii de la Adevarul titreaza, luni: Declaratiile expertului roman caruia hotii i-au dat sa analizeze picturile sustrase de la Rotterdam: 'Am avut in mana tablourile furate!“. 'Numai ca atunci cand incercam sa folosesc cuvinte-cheie precum «expozitie Matisse» ori «expozitie Gauguin» nu reuseam sa gasesc mare lucru. Si atunci am accesat «imagini Matisse“ si am dat imediat peste «Fata citind».
RAPORT: Islamişti somalezi shebab au furat material umanitar britanic în valoare de 550.000 de euro
Islamişti shebab au furat material şi furnituri umanitare, în Somalia, finanţate de către Guvernul britanic, în valoare de aproximativ 550.000 de euro.
Reghecampf: Scorul nu e echitabil. Trebuia să câştigăm la 3-4 goluri distanţă
Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat duminică seară, după derbiul cu Dinamo, scor 2-1, că elevii săi au avut o atitudine bună, însă ar fi trebuit să se impună la o diferenţă de trei sau patru goluri.
India urmează să lanseze primul portavion pe care l-a construit
India va lansa luni primul portavion pe care l-a construit, cu un buget de aproximativ cinci miliarde de dolari, într-un efort de modernizare a echipamentului său militar care provine, în parte, de la fosta Uniune Sovietică.

Niciun comentariu: