luni, 12 august 2013

Parchetul General cere dosarul fiului judecătoarei Cîrstoiu, care a ucis trei oameni în timp ...
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca a solicitat Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul avand ca obiect accidentul rutier provocat de numitul Cergan Florin in anul 2011 si soldat cu decesul a 3 persoane, pentru a analiza oportunitatea preluarii in vederea efectuarii urmaririi penale de catre procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica. In
Ce ambalaje ar trebui să aleagă brandurile pentru a încuraja consumul.
Cantitatea de mancare pe care oamenii o consuma este influentata nu doar de factori precum foamea, familia sau prietenii, ci si de ambalaje, numere, etichete, culori, forme. Pornind de la acest aspect, doi cercetatori, Xiaoyan Deng si Raji Srinivasan, au analizat pentru Journal of Marketing efectele pe care ambalajele transparente si cele opace le au asupra consumului. In cazul ambalajelor transpa
Lector de la Universitatea din Arad, judecat pentru că a VÂNDUT lucrări de licenţă ...
Un lector de la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad a fost trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, fiind acuzat ca a ajutat studenti sa primeasca note fara sa se prezinte la examene si le-a dat lucrari de licenta, pentru care a primit cate 300 de euro, transmite Mediafax. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a
Rusia a intrat intr-o faza de stagnare economica - ministrul Alexei Uliukaev
Rusia a intrat intr-o faza de "stagnare" economica, dar nu in recesiune, a afirmat luni minstrul Dezvoltarii economice, dupa publicarea unor cifre de crestere foarte dezamagitoare, scrie AFP.
Mircea Geoană, despre incompatibilii din administraţia locală: Problema poate deveni o bombă nucleară
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, avertizează că situaţia aleşilor locali care se află în situaţie de incompatibilitate poate deveni „o bombă nucleară” dacă nu este tratată la „timp şi cu pricepere”.
Nave de război britanice pleacă spre Mediterana în contextul unor tensiuni cu Spania
Nave de război se pregăteau luni să plece din Anglia pentru manevre în Mediterana prevăzute "de mult timp" potrivit Londrei, dar care au loc în plină perioadă de intensificare a tensiunilor cu Madridul pe tema Gibraltarului, unde o fregată britanică urmează să facă o escală, relatează AFP.
Nemes (PPMT): Nu înţeleg cum s-ar putea interzice organizarea Universităţii de la Tuşnad Băi
Preşedintele PPMT Sfântu Gheorghe, Nemes Elod, declară că nu înţelege cum ar putea fi interzisă organizarea Universităţii de la Băile Tuşnad şi adaugă că politicienii români "ar trebui să caute, prin dialog, rezolvarea problemelor".
Kelemen: Ne delimităm de afirmaţiile liderului Jobbik. În secolul 21, şi prostiile circulă liber
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, precizează că formaţiunea sa se delimitează de afirmaţiile liderului Jobbik, Gabor Vona, el arătând însă că, în secolul 21, la fel ca mărfurile, "şi ideile şi chiar prostiile circulă liber".
Reguli noi pentru paşapoartele copiilor
Părinţii care vor să meargă în străinătate însoţiţi de proprii copii trebuie să ştie că sunt noile reguli pentru eliberarea paşapoartelor pentru copii care intră în vigoare de luni.
NASA vrea să trimită un robot pe satelitul Europa al planetei Jupiter
Cercetătorii cred că Europa, unul din sateliţii planetei Jupiter, ar putea îndeplini condiţiile necesare pentru susţinerea vieţii. De aceea, trimiterea unui rover pe suprafaţa satelitului a devenit o prioritate pentru NASA.
Filmul SF "Elysium" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Filmul SF "Elysium", regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 30,4 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.
Indiewire: Noul film al lui Porumboiu - cinema românesc în cea mai pură formă
Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, "Când se lasă seara peste Bucureşti sau metabolism", proiectat în competiţia Festivalului de la Locarno, reprezintă "cinema-ul românesc în cea mai pură formă", fiind însă "puţin probabil să fie lansat în cinematografe", scrie publicaţia Indiewire.
Victor Hănescu a coborât patru locuri în clasamentul ATP
Tenismanul Victor Hănescu a coborât patru locuri în clasamentul ATP dat publicităţii luni, de pe 49 pe 53, cu 881 puncte, fiind cel mai bine clasat jucător român, informează site-ul atpworldtour.com.
Promenada Operei, pe 24 august, în Capitală
Cea de-a şaptea ediţie a Promenadei Operei, ce se va constitui ca avanpremieră a viitoarei stagiuni a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), prilejuind prezentarea principalelor titluri, evenimente speciale şi activităţi culturale conexe, va avea loc pe 24 august.
STUDIU: Vacanţele sunt inaccesibile pentru un sfert dintre gospodăriile germane
O gospodărie germană din patru nu are mijloace pentru a pleca în vacanţă, potrivit unui studiu al agenţiei de statistică Destatis, publicat luni.
Un suporter rapidist aflat în greva foamei a leşinat
Florin Alexandru, unul dintre suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, a leşinat luni după-amiază, iar ceilalţi fani au chemat ambulanţa.
Un suporter rapidist aflat în greva foamei a leşinat
Florin Alexandru, unul dintre suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, a leşinat luni după-amiază, iar ceilalţi fani au chemat ambulanţa.
Geoană: Băsescu e mânat de interes electoral. Atitudinea faţă de iredentişti trebuia să vină de mult
Fostul ministru de Externe Mircea Geoană a declarat luni pentru MEDIAFAX că atitudinea preşedintelui Băsescu faţă de acţiunile iredentiste maghiare este una determinată de interes electoral şi că acesta ar fi trebuit să ia atitudine atunci când au început "declaraţiile şi acţiunile destabilizatoare".
Indiewire: Noul film al lui Porumboiu - cinema românesc în cea mai pură formă
Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, "Când se lasă seara peste Bucureşti sau metabolism", proiectat în competiţia Festivalului de la Locarno, reprezintă "cinema-ul românesc în cea mai pură formă", fiind însă "puţin probabil să fie lansat în cinematografe", scrie publicaţia Indiewire.
Lector de la Universitatea din Arad, judecat pentru că a vândut lucrări de licenţă studenţilor
Un lector de la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Arad a fost trimis în judecată, alături de alte patru persoane, fiind acuzat că a ajutat studenţi să primească note fără să se prezinte la examene şi le-a dat lucrări de licenţă, pentru care a primit câte 300 de euro.
Peter Eckstein: Să arăţi biciul unei ţări vecine pentru că un lider spune trăsnăi, nu este de bun augur
Fostul consilier prezidenţial Eckstein Kovacs Peter spune că nu i se pare "de bun augur" că preşedintele Traian Băsescu "a arătat biciul" Ungariei şi "a pus la punct" acest stat doar pentru că un lider ungar a spus "trăsnăi", adăugând că şeful statului român şi-a exprimat opiniile nediplomatic.

Niciun comentariu: