luni, 12 august 2013

Reprezentanţii românilor din afara graniţelor cer sprijin statului pentru păstrarea identităţii
Reprezentanţii comunităţilor româneşti din Valea Timocului, nordul Bucovinei, sudul Basarabiei şi Bulgaria au prezentat, la Izvoru Mureşului, problemele cu care se confruntă, cerând statului român sprijin pentru păstrarea identităţii naţionale şi obţinerea unor drepturi, ca minorităţi în acele ţări.
COPAC lansează Catalogul Asociaţiilor de Pacienţi, bază de date pentru organizaţiile de profil
Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) lansează Catalogul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi, acesta fiind o bază de date pentru organizaţiile de profil, dar şi un nou instrument de promovare a activităţii lor, disponibil şi online.
Arhiepiscopie: Florin Cergan nu va mai putea fi niciodată preot. A fost caterisit după accident
Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, nu va mai putea ocupa niciodată funcţia de preot, fiind caterisit după accidentul provocat în 2011, în urma căruia au murit trei persoane, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviştei, Marian Puiescu.
Liderul Jobbik, scrisoare către politicienii români: Reacţiile voastre au fost isterice
Vona Gabor, liderul formaţiunii radicale Jobbik, afirmă că presa din România a interpretat "în mod distorsionat" discursul pe care l-a rostit la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal, calificând drept "isterice" reacţiile politicienilor români.
Liderul Jobbik: Reacţiile politicienilor români, "ISTERICE".
Gabor Vona, liderul formatiunii radicale Jobbik, afirma ca presa din Romania a interpretat "in mod distorsionat" discursul pe care l-a rostit la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal, iar reactiile politicienilor romani sunt "isterice", relateaza Mediafax. Intr-o scrisoare deschisa adresata politicienilor romani, Vona catalogheaza drept "isterice" declaratiile acestora, subliniind ca alianta dintr
Astronomii au descoperit originea fluxului lui Magellan, filamentul de gaze care inconjoara o parte din Calea Lactee
Astronomii au reusit sa rezolve misterul originii fluxului lui Magellan, un filament de gaze care se intinde in jurul galaxiei noastre, Calea Lactee, informeaza Agentia Spatiala Americana. De la descoperirea fluxului cu ajutorul radiotelescoapelor, la inceputul anilor 1970, astronomii s-au intrebat daca acesta are drept sursa atat Norul Mic cat si Norul Mare al lui Magellan, galaxiile-satelit ale
GOOGLE este pe cale să devină noul gigant în domeniul cloud
Google este pe cale să devină noul gigant în domeniul cloud, după Amazon.com, fiind posibil ca divizia de profil a grupului să aducă venituri de 10 miliarde de dolari, chiar mai mari decât cele generate de YouTube, a declarat luni Colin Sebastian, analist la compania de consultanţă Baird.
Aproximativ 70 de suporteri rapidişti protestează în faţa sediului LPF
Circa 70 de suporteri rapidişti protestează, luni după-amiază, în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal şi solicită demisia preşedintelui Dumitru Dragomir, pe care îl consideră vinovat de situaţia în care se află gruparea giuleşteană, retrogradată de TAS după două etape disputate în Liga I.
Aproximativ 70 de suporteri rapidişti protestează în faţa sediului LPF
Circa 70 de suporteri rapidişti protestează, luni după-amiază, în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal şi solicită demisia preşedintelui Dumitru Dragomir, pe care îl consideră vinovat de situaţia în care se află gruparea giuleşteană, retrogradată de TAS după două etape disputate în Liga I.
Băsescu, anunţ fără precedent: „E ultimul an în care politicienii maghiari pot merge aşa de relaxat prin Ardeal. România îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei”
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Izvoru Mureşului (Harghita), că 2013 e ultimul an în care politicienii ungari au putut să se plimbe atât de relaxat în România, el avertizând că statul român "îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei".
Codul secret al şpăgii primite de un judecător. PLUS: Numele de cod al magistratului acuzat de luare de mită
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti, arestată pentru corupţie, este acuzată de procurorii DNA că vindea sentinţele penale contra unor sume colosale. Unul din actele de corupţie documentate de procurori arată că judecătoarea a negociat prin intermediul unui avocat anularea sentinţei de şapte ani a lui Dinel Staicu pentru suma de 2,5 milioane euro. În final a primit 630.000
Timişoara, promovată în oraşul rival, Cluj-Napoca, pentru titlul de Capitală Culturală Europeană
Oferta culturală a municipiului Timişoara, care a intrat în cursa pentru a deveni Capitală Culturală Europeană în 2021, este expusă pe două panouri în municipiul contracandidat, Cluj-Napoca, a anunţat Fundaţia 360°, membră a Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană.
Cum a reuşit un român să fure bani din portofele unor germani, chiar în faţa lor.
Vecinii stiau ca el merge la munca in Germania si ca lucra pe un santier. Insa politia din aceasta tara il cauta perin toata lumea, pentru furturi din portofele. L-au prins politistii romani, iar acum este in arestul IPJ Buzau. Un barbat in varsta de 34 de ani din comuna buzoiana Cochirleanca este suspectat de mai multe furturi comise in luna aprilie a acestui an, pe teritoriul Germaniei. Omul a r

Niciun comentariu: