luni, 12 august 2013

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu a primit 630.000 euro de la Dinel Staicu pentru a-i anula condamnarea la 7 ani închisoare
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu a primit de la Dinel Staicu, prin intermediul avocatei acestuia Adriana Dascălu, 630.000 de euro pentru a anulat condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare primită de Dinel Staicu în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR).
Măsura luată de ministrul bulgar al Agriculturii în favoarea producătorilor locali de fructe şi legume
Ministrul bulgar al Agriculturii, Dimitar Grekov, a reuşit să îi convingă pe reprezentanţii marilor lanţuri comerciale să se aprovizioneze pe tot parcursul anului cu fructe şi cu legume produse la nivel local.
Acţiunile BlackBerry, suspendate de la tranzacţionare. Ar putea deveni o companie privată
Compania BlackBerry, care se află într-o situaţie dificilă, a cerut suspendarea acţiunilor sale de la tranzacţionare.
Fidel Castro sărbătoreşte discret, marţi, împlinirea a 87 de ani
Fidel Castro, care s-a retras de la putere de şapte ani, sărbătoreşte, marţi, împlinirea a 87 de ani într-o discreţie totală, în reşedinţa sa din vestul Havanei, unde se consacră studiilor agronomice, primind ocazional câţiva demnitari străini care vizitează Cuba.
Rompetrol Rafinare raportează pierderi de 78,43 milioane dolari la şase luni, în scădere cu 40%
Compania Rompetrol Rafinare, parte a grupului Rompetrol, a raportat pentru primul semestru pierderi de 78,43 milioane dolari, cu 40% mai mici faţă de nivelul de 131,83 milioane dolari înregistrat în aceeaşi perioadă a anului 2012, în timp ce cifra de afaceri a scăzut cu 13%, la 1,96 miliarde dolari.
Radu Mazăre despre altercaţia cu Hamza: Fotbalistul era să dea cu skijetul peste mine şi apoi m-a înjurat în româneşte
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că a fost foarte aproape să fie lovit cu skijetul de fotbalistul Younes Hamza, în timp ce era în largul coastei de la Mamaia cu un kite, fiind înjurat apoi în limba română de jucătorul tunisian al Petrolului.
Paul McCartney colaborează cu nume importante din industria muzicală pentru a lansa un nou album
Cântăreţul britanic Paul McCartney s-a asociat cu Giles Martin - fiul lui George Martin, producătorul trupei The Beatles -, cu Paul Epworth - producătorul cântăreţei Adele - şi cu Ethan Johns - un vechi colaborator al cântăreţului Tom Jones -, pentru a lansa un nou album.
UNICEF: 8% dintre minorii din România trăiesc într-o sărăcie severă, cu mai puţin de 15 lei pe zi
Opt minori din o sută trăiesc în România la nivelul de "sărăcie severă", cu mai puţin de 15 lei pe zi, potrivit UNICEF, care a mai identificat, ca probleme ale copiilor şi adolescenţilor, excluziunea socială şi cele din domeniul educaţiei, sănătăţii şi al ocupării forţei de muncă.
Un nou album cu piese originale înregistrate de Michael Jackson ar putea fi lansat în curând
Producătorul muzical Fred Jerkins III a anunţat că intenţionează să lanseze în curând un nou album cu piese înregistrate de Michael Jackson, care nu au fost niciodată ascultate de publicul larg.
Omniasig şi Euroins, AMENDATE de Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a sanctionat, in perioada mai - iulie, patru directori din companiile de asigurari Omniasig si Euroins, cu 180.000 de lei, pentru nerespectarea legislatiei in privinta modului de gestionare a dosarelor de dauna, relateaza Mediafax. Astfel, in urma unei hotarari a Consiliului ASF din 23 iulie, institutia l-a amendat cu 50.000 de lei pe presedintele direc
Fructul care lupta cu depresia
Tratati starile anxioase cu fructe verzi: barbatii care au mancat doua fructe de kiwi pe zi, timp de sase saptamani, au observat o imbunatatire semnificativa a starilor depresive si anxioase. De asemenea, acestia au raportat ca dupa ce au tinut “cura” au avut mai multa energie, potrivit unei cercetari publicate in Journal of Nutritional Science.
Cea mai ridicată rată a sărăciei absolute, la grupa de vârstă 15-19 ani
Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a lansat luni în dezbatere publică Strategia Naţională pentru Tineret 2014-2020, scopul final fiind incluziunea socială a tinerilor, în condiţiile în care cea mai ridicată rată a sărăciei absolute, 8,4 la sută, se înregistrează la grupa de vârstă 15-19 ani.
Hamza spune că a avut o altercaţie cu primarul Mazăre şi că a fost bătut de bodyguarzi
Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a declarat că a avut, luni, la Mamaia, o altercaţie verbală cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fiind lovit apoi de gărzile de corp ale edilului.
Semnele judecătoarei Cîrstoiu faţă de intermediarii mitei: Îşi aranja părul şi le zâmbea. MOTIVAREA deciziei de arestare
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu ar fi convenit semne cu cei care intermediau mita pentru soluţionarea unor dosare în favoarea inculpaţilor, unele dintre acestea fiind aranjarea părului cu ambele mâini, urmată de un zâmbet, se arată în motivarea arestării preventive.
Tensiunile dintre Spania şi Anglia se amplifică.
Marea Britanie ar putea adopta masuri impotriva Spaniei pentru controalele "disproportionate" ale acesteia la frontiera cu Gibraltarul, un teritoriu britanic aflat in centrul unei noi dispute, transmite Mediafax. "Premierul este dezamagit, evident, de esecul Spaniei de a elimina controalele suplimentare in acest weekend", a anuntat Downing Street, apreciind ca aceste controale, care duc la crearea

Niciun comentariu: