joi, 6 iunie 2013


Cazul femeii TRANŞATE: Piciorul drept, găsit în râul Argeş.
Politistii damboviteni au gasit, joi, in raul Arges, piciorul drept al femeii ucise si transate de catre Florin Minzararu, barbatul care a fost arestat in acest caz, scrie Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, fragmentul de cadavru a fost vazut in apropierea acumularii Zavoiu de catre un angajat de la acest baraj, iar la fata locului au ajuns politistii. Piciorul drept al femeii
FMI recunoaşte că a făcut greşeli grave în ceea ce priveşte criza din Grecia
Fondul Monetar Internaţional (FMI) admite, într-un raport intern, că a făcut greşeli majore în ultimii trei ani în ceea ce priveşte gestionarea acordului de finanţare externă încheiat cu Grecia, subestimând semnificativ impactul măsurilor de austeritate asupra economiei.
Veste bună pentru echipele care au promovat în Liga I
Toate cele patru echipe din Liga a II-a care au promovat, FC Botoşani (Seria I), Săgeata Năvodari (S I), Corona Braşov (S II) şi ACS Poli Timişoara (S II), au primit licenţa pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I, informează, joi, într-un comunicat de presă, Administraţia de Licenţiere a FRF.
Ediţia online a Washington Post, disponibilă doar contra cost
Cotidianul american Washington Post a anunţat că ediţia sa online va fi disponibilă cititorilor exclusiv contra cost, abonamentele lunare costând între 9,99 de dolari şi 14,99 de dolari.
Cât economisesc românii: Câţi plănuiesc să îşi cumpere o locuinţă sau o maşină
Majoritatea românilor nu au posibilităţi de economisire în prezent sau în perioada următoare, astfel că intenţia de cumpărare de bunuri de folosinţă îndelungată este foarte scăzută, doar 3% din populaţie având în plan să cumpere o casă şi 6% o maşină, potrivit GfK.
Suspendarea ciclistului argentinian Juan Pablo Dotti, prelungită până în 2015
Suspendarea pentru dopaj a ciclistului argentinian Juan Pablo Dotti, care ar fi trebuit să se încheie în august 2013, a fost prelungită până în martie 2015, deoarece rutierul a participat la competiţii deşi avea interdicţie, a anunţat, miercuri, Agenţia Americană Antidoping (Usada).
Cazul femeii ucise şi tranşate: Piciorul drept al victimei a fost găsit în râul Argeş
Poliţiştii dâmboviţeni au găsit, joi, în râul Argeş, piciorul drept al femeii ucise şi tranşate de către Florin Mînzăraru, bărbatul care a fost arestat în acest caz.
INUNDAŢII ÎN EUROPA: Mii de persoane găzduite în centre de urgenţă în Germania. Slovacia a închis un pod de legătură cu Ungaria
Situaţia era în continuare dificilă, joi, în anumite regiuni din Germania, Slovacia şi Ungaria, afectate de inundaţii considerate istorice. În estul Germaniei, mii de oameni au petrecut noaptea în centre de urgenţă. Un pod care asigură o legătură între Vamosszabadi (Ungaria) şi Medvedov (Medve, Slovacia) a fost închis de către autorităţile slovace, iar 40 de persoane de la Esztergom au fost evacua
Terapie experimentală promiţătoare în cazul sclerozei în plăci
O terapie experimentală se dovedeşte promiţătoare şi fără riscuri în tratarea sclerozei în plăci, conform rezultatelor preliminare ale unui eseu clinic publicate în SUA.

Niciun comentariu: