joi, 6 iunie 2013


Statutul României de stat membru NATO, trecut în Constituţie.
Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, joi, un amendament al grupului minoritatilor nationale prin care Romania este definit in Legea fundamentala ca stat membru al NATO, dupa ce marti a fost introdus statutul de stat membru al UE, scrie Mediafax.Membrii comisiei de revizuire au adoptat cu majoritate de voturi introducerea in Constitutie a unui nou alineat la articolul 55, respectiv ca "Ro
Doi parlamentari, nemulţumiţi de programul Comisiei de revizuire
Comisia de revizuire a Constituţiei a stabilit, joi, ca programul de lucru al acestui for să se desfăşoare şi în ziua de luni, pentru a fi finalizat proiectul de modificare a Legii fundamentale, propunerea stârnind nemulţumirea unor parlamentari.
Statutul României de stat membru NATO, trecut în NOUA CONSTITUŢIE
Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, joi, un amendament al grupului minorităţilor naţionale prin care România este definit în Legea fundamentală ca stat membru al NATO, după ce marţi a fost introdus statutul de stat membru al UE.
CE vrea să mute supravegherea LIBOR de la Londra la Paris, la o agenţie a UE
Comisia Europeană (CE) a propus transferarea responsabilităţilor de supraveghere a indicelui de dobândă LIBOR din Marea Britanie la Autoritatea Europeană a Valorilor Mobiliare şi Pieţelor (ESMA), instituţie independentă a UE, cu sediul la Paris.
ATV-ul Albert Einstein, lansat cu succes spre Staţia Spaţială Internaţională
Cel de-al patrulea vehicul spaţial de tip cargo, ATV-ul european automatizat Albert Einstein, a fost lansat cu succes spre Staţia Spaţială Internaţională (ISS), în noaptea de miercuri spre joi, cu ajutorul unei rachete Ariane 5, de la o bază din Guyana franceză.
​Garry Kasparov nu se mai intoarce in Rusia, de teama de a nu fi anchetat din motive politice
Opozantul lui Vladimir Putin si campionul mondial de sah Garry Kasparov a anuntat din Geneva ca nu se va intoarce in Rusia, de teama unor anchete judiciare asupra activitatilor sale politice, potrivit unui mesaj vide postat joi pe site-ul sau www.kasparov.com, citat de AFP.
Smartphone-ul Allview cu cel mai mare ecran de pana acum, pus in vanzare la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie
Brasovenii de la Allview au lansat joi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie, cu un display-ul MVA de 5,3”. Terminalul dispune de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, avand procesor cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP si va fi disponibil in magazine incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, la un pret recomandat de 1.199 lei.
Victor Ponta a participat la o demonstraţie de condusa lui Mika Hakkinen
Premierul Victor Ponta a participat miercuri seară la o demonstraţie de condus făcută de fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen, care a parcurs un circuit închis la volanul unei maşini Caparo T1, informează Agerpres.
Pe faţă. Ce conţine MESAJUL ANDREEI MARIN pe Facebook, după ce IUBITUL ei turc a anunţat că s-au despărţit
Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk a anunţat pe contul sau de Facebook că e timpul să se despartă de Andreea Marin. „Zâna” nu s-a lăsat mai prejos şi a dat replica. Pe Facebook.
Cinci alimente care fac minuni pentru piele. Dacă sunt consumate după o zi de plajă vindecă arsurile solare
Radiaţiile ultraviolete pot afecta pielea, cauzând înroşirea ţesuturilor şi apariţia umflăturilor şi a durerii.
Ce afecţiuni grave îţi pot provoca primirea şi expedierea emailurilor
Primirea şi expedierea mesajelor email ne măresc nivelul de stres, afirmă cercetătorii de la Universitatea din Loughborough, Marea Britanie, care au realizat un studiu privind impactul fiziologic şi psihologic al utilizării...
O femeie și-a sărbătorit cei 102 ani sărind cu PARAȘUTA| VIDEO
O femeie în vârstă de 102 ani din Idaho, SUA, a ales un mod inedit de a-și sărbători ziua de naștere: a sărit cu parașuta de pe un pod
Turcia: toţi ochii pe Erdogan care revine astăzi în ţară. La Istanbul, prima noapte fără violențe
Premierul turc Recep Tayyip Erdogan îşi încheie astăzi turneul oficial de patru zile în nordul Africii şi revine în ţară unde protestele antiguvernamentale continuă, în pofida unui ton împăciuitor adoptat de oficialii de la...
ZI NEAGRĂ pentru ROMÂNII cu CREDITE ÎN VALUTĂ
După ce ieri cursul a atins maximul anului, euro a continuat să se întărească în raport cu moneda națională, ajungâng să fie tranzacționat cu 4,4864 lei pe piața interbancară.
Află pentru cât a fost vândută o unghie falsă purtată de Lady Gaga.
Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8.500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, "Fame".Nu este pentru prima data can

Niciun comentariu: