joi, 6 iunie 2013

Principalele televiziuni din Turcia, criticate pentru eşecul privind acoperirea protestelor
Mai multe televiziuni turce fac obiectul unor critici acide în ceea ce priveşte acoperirea protestelor care au izbucnit săptămâna trecută în Istanbul şi în alte oraşe din Turcia, postul CNN-Türk, de exemplu, deţinut de miliardarul Aydin Dogan, alegând să difuzeze un documentar despre pinguini.
PROTESTELE din TURCIA: Un poliţist a murit după ce a fost rănit în timpul manifestaţiilor
Un poliţist turc a murit miercuri în urma rănilor suferite după ce a căzut de pe un pod în construcţie în timp ce urmărea manifestanţii din Adana, în sudul Turciei, potrivit postului privat de televiziune NTV.
STUDIU: Motivele pentru care românii nu colectează selectiv deşeurile
Pste 55 la sută dintre români nu colectează selectiv pentru că nu au containere speciale aproape de casă, în timp ce 38 la sută se declară convinşi că deşeurile puse separat ajung tot la groapa de gunoi, relevă un studiu realizat de Rogalski-Grigoriu, la iniţiativa reciclatorului Green Group.
Scriitorul Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel, denunţă atitudinea "tot mai autoritată şi represivă" a guvernului turc
Scriitorul turc Orhan Pamuk, recompensat cu premiul Nobel pentru literatură pe anul 2006, a denunţat atitudinea "represivă" a guvernului islamo-conservator turc şi a adus un omagiu compatrioţilor săi protestatari, într-un text publicat miercuri în cotidianul Hürriyet.

Niciun comentariu: