joi, 6 iunie 2013

Cum sunt testaţi viitorii angajaţi de la Google. Tu ştii să rezolvi?
Google este cunoscută drept una dintre companiile care testează cel mai serios candidaţii înainte de a-i angaja.
Cască specială care-i ajută pe pacienţii paralizaţi să se mişte
Un student din Iaşi a inventat un echipament cu ajutorul căruia bolnavii şi-ar putea mişca din nou braţele. Dispozitivul a fost testat pe pacienţii Secţiei de Neurologie a Spitalului de Recuperare din Iaşi şi a dat deja...
Ionuț Negoiță prevede un dezastru financiar la Steaua
Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, este de părere că Steaua va avea mari probleme dacă va fi exclusă din cupele europene.
Trupa Uriah Heep nu mai cântă la Bucureşti. Vezi ce spun organizatorii
Concertul pe care trupa Uriah Heep trebuia să îl susţină la Bucureşti, pe 11 iunie, a fost anulat, organizatorii motivând decizia suspendării show-ului prin "interesul redus al publicului spectator din România".
România stă de patru ori mai prost decât Europa la capitolul telefoanelor smartphone
Gradul de penetrare al telefoanelor smartphone în România a atins 17%, comparativ cu 63% la nivelul Europei, a declarat joi vicepreşedintele şi şeful Display Solutions EMEA al Yahoo!, Nick Hugh, prezent la ICEEfest, un eveniment dedicat industiriei digitale din Europa Centrală şi de Est.
Iohannis: O majoritate foarte mare este greoaie, este dezavantajul cel mai mare
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, spune că "o majoritate foarte mare este greoaie", iar faptul că USL are, în prezent, 70 la sută în Parlament, nu face posibil ca "tot ce îşi doresc cei din USL să poată fi angajat şi votat".
România va fi promovată în staţiile de metrou din Rusia, Germania, Austria şi Franţa
România va fi promovată ca destinaţie turistică în staţiile de metrou şi pe panouri publicitare stradale în oraşe din mai multe ţări, printre care Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT).
Franco Baldini a demisionat din funcţia de director general al AS Roma
Directorul general al clubului AS Roma, Franco Baldini, a anunţat miercuri că demisionează din funcţie după un sezon în care formaţia italiană a dezamăgit.
Prinţesa Madeleine, fiica cea mică a regelui Suediei, se căsătoreşte sâmbătă
Prinţesa Madeleine, fiica cea mică a regelui Suediei, se căsătoreşte sâmbătă, la Stockholm, cu expertul în finanţe americano-britanic Christopher O'Neill, în cadrul unei ceremonii mult mai modeste decât somptuoasa nuntă a surorii sale Victoria, organizată în urmă cu trei ani.
Udrea: Uninominalul nu e o soluţie viabilă acum pentru România. Susţin revenirea la votul pe listă
Deputatul PDL Elena Udrea consideră că sistemul de vot uninominal, propus de PSD, nu este o soluţie viabilă acum pentru România, ea susţinând revenirea la votul pe listă.
Concurs pentru reamenajarea esplanadei din faţa Parlamentului. Unde pot fi depuse proiectele şi cum se va vota ideea câştigătoare
Camera Deputaţilor lansează un concurs de proiecte pentru reamenajarea esplanadei din faţa Palatului Parlamentului, a anunţat, joi, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, care vrea ca această zonă să fie asemănătoare cu cea din jurul Turnului Eiffel.
Neymar: Vreau să scriu istoria mea la Barcelona
Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Neymar, recent transferat de la FC Santos, a declarat, miercuri noapte, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării catalane, că vrea să scrie propria istorie la formaţia pregătită de Tito Vilanova şi nu doreşte să fie comparat cu Ronaldinho.
PRIVATIZAREA CFR MARFĂ continuă cu doi ofertanţi. Plicul OmniTRAX nu conţinea oferta preliminară
Privatizarea CFR Marfă va continua doar cu Grup Feroviar Român şi asocierea Transferoviar Grup - Donau Finanz, în condiţiile în care plicul depus de americanii de la OmniTRAX nu conţinea oferta preliminară şi neangajantă.
Băsescu: E extrem de important dacă reuşim un acord între toate forţele politice privind agricultura
Preşedintele Traian Băsescu declară că raportul comisiei prezidenţiale privind strategia pentru agricultură va fi pus în dezbatere publică la sfârşitul lunii iunie, el menţionând că va fi "extrem de important" dacă se va reuşi un acord între toate forţele politice pentru viziunea asupra agriculturii.
Concertul lui Joe Cocker, mutat la Sala Palatului
Concertul pe care Joe Cocker îl va susţine în Bucureşti pe 4 august, programat iniţial la complexul Romexpo, va fi mutat la Sala Palatului, ora de începere a show-ului rămânând aceeaşi, 20.00, informează organizatorii, Project Events.
Ministerul Finanţelor: Reducerea TVA la pâine ţine de o decizie politică şi de o discuţie cu FMI
Reducerea TVA la pâine ţine de o decizie politică şi de o discuţie cu reprezentanţii FMI pentru a agrea măsura, a declarat joi Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

Niciun comentariu: