joi, 6 iunie 2013


Cum arată cea mai IDILICĂ plajă din lume. N-o să-ți vină să crezi cum a fost creată | GALERIE FOTO
Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a apărut într-un crater creat de o bombă, în timpul exercițiilor militare efectuate de guvernul mexican înainte de Primul Război Mondial.
NOUA CONSTITUŢIE: Amendamentul privind Parlamentul unicameral, respins de comisia de revizuire
Comisia de revizuire a Constituţiei a respins joi amendamentul formulat de PDL pentru introducerea noţiunii de Parlament unicameral în Legea fundamentală, majoritatea membrilor acestui for exprimându-se pentru menţinerea sistemului bicameral.
Vaccinarea în masă - subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "România, te iubesc! "
Vaccinarea în masă, între beneficii şi riscuri, constituie subiectul unei anchete realizate de corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi care va fi difuzată duminică, de la ora 18.00, în emisiunea "România, te iubesc!", informează televiziunea.
"Istanbul, nu eşti singur": Zeci de bucureşteni şi-au exprimat în stradă solidaritatea cu protestatarii din Turcia - FOTO
Câteva zeci de persoane s-au adunat joi în faţa Ambasadei Turciei din Capitală, pentru a-şi exprima solidaritatea cu protestatarii din Turcia, afişând mesaje precum "Nu cedaţi" şi "We are çapuling too", cu referire la sloganul manifestanţilor turci.
Daimler şi BMW renunţă la întreuperea producţiei pe timpul verii datorită cererii ridicate
Grupurile auto germane Daimler şi BMW vor renunţa la pauzele tradiţionale din timpul verii, ca urmare a cererii foarte ridicate care ţine ocupate liniile de producţie, în timp ce piaţa auto europeană se află la minimul ultimilor 20 de ani.
Ponta şi Antonescu îşi menţin poziţiile contrare privind definirea căsătoriei în Constituţie
Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au ajuns la un acord, joi, în privinţa definirii căsătoriei ca relaţie între un bărbat şi o femeie în noua Constituţie, cei doi având poziţii fundamental diferite pe care şi le menţin, votul asupra amendametului deja adoptat urmând a fi reluat.
Ponta: Interceptările autorizate doar de judecător, rămân 48 de ore dispuse de procuror
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că în cazul interceptărilor social-democraţii susţin varianta ca acestea să fie autorizate doar de judecător, însă din "considerente practice" se va menţine termenul de 48 de ore în care acestea pot fi dispuse de procuror.
CNA a renunţat la obligativitatea radiourilor de a difuza zilnic programe locale
Consiliul Naţional al Audiovizualului a adoptat în şedinţa de joi proiectul de modificare a Deciziei CNA 488/2010 privind acordarea de licenţe, cu unanimitate de voturi, Consiliul fiind de acord cu propunerea ARCA de a renunţa la obligativitatea radiourilor de a realiza zilnic un program local.
Revista The One organizează, vineri, The One Shopping Night
Revista The One îşi invită cititorii vineri, între orele 20.00 şi 24.00, la prima ediţie The One Shopping Night (Zona Dorobanţi), un eveniment dedicat pasionaţilor de shopping, informează un comunicat.
DNA: Probele dovedesc premeditarea lui Alexandrescu. S-a folosit de funcţie pentru şantaj
Procurorul anticorupţie a arătat joi, la Tribunalul Bucureşti, că probele din dosarul lui Sorin Alexandrescu dovedesc premeditarea şi perseverenţa infracţională a acestuia în legătură cu şantajul făcut asupra lui Ioan Bendei şi că directorul Antena TV Group s-a folosit de cunoştinţele şi funcţia sa.
Inundaţiile provocate de creşterea Dunării, în Ungaria, vor fi sub control - autorităţi.
Inundatiile provocate de cresterea nivelului Dunarii, in Ungaria, vor fi sub control, datorita implicarii profesionistilor si voluntarilor, anunta Departamentul ungar pentru inginerie (OMIT), citat de MTI, potrivit Mediafax. "Viiturile anticipate nu vor crea situatii critice, scapate de sub control, datorita mobilizarii personalului si resurselor umane", precizeaza OMIT. Nivelul Dunarii in Budapes
Porsche opreşte producţia modelelor Cayenne şi Panamera din cauza inundaţiilor.
Producatorul de automobile de lux, Porsche, opreste productia celor mai bine vandute modele, Cayenne si Panamera, din cauza inundatiilor care au cuprins Europa Centrala. Principalele probleme au aparut la aprovizionarea fabricii din Leipzig, conform autonews.com. Transporturile de sasiuri ale suvului Cayenne, de la uzina din Bratislava, Republica Ceha, catre Leipzig, acolo unde sunt asamblate mode
Zeci de bucureşteni şi-au exprimat în stradă solidaritatea cu protestatarii din Turcia.
Cateva zeci de persoane s-au adunat, joi, in fata Ambasadei Turciei din Capitala, pentru a-si exprima solidaritatea cu protestatarii din Turcia, informeaza Mediafax. Ei au afisat mesaje precum "Nu cedati" si "We are çapuling too", cu referire la sloganul manifestantilor turci.Oamenii care au dorit sa participe la aceasta actiune, organizata de ActiveWatch - Agentia de Monitoriz
România va fi promovată în staţiile de metrou din Rusia, Germania, Austria şi Franţa.
Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care 

Niciun comentariu: