joi, 6 iunie 2013

Răduleasca negociază cu TVR. Cum a ratat Dansez pentru tine
Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu TVR pentru o viitoare emisiune, care, dacă negocierile se vor finaliza cu succes, va intra în grila de toamnă a postului public. Ea a luat în considerare oferta TVR după ce a ratat altele,...
"Washington Post" trece la abonamentul online
Cotidianul american "Washington Post" a anunţat că ediţia sa online va fi disponibilă doar contra cost, informează AFP, preluată de Mediafax.
Băsescu vrea un acord politic pe vizunea pentru agricultură în următorii 15 ani
Președintele Train Băsescu a declarat că ar fi „extrem de important” dacă s-ar ajunge la un acord al tuturor partidelor - așa cum s-a ajuns la legea educației - asupra viziunii pentru agricultură.
Cristian Preda îl lasă CORIGENT pe Crin Antonescu. VEZI de ce
În calitate de președinte al comisiei constituante, Crin Antonescu a anunţat că forma revizuită a Constituţiei va conţine un preambul, precizând că acest lucru se întâmplă "pentru prima oară în istoria României"....
Ungaria: Cifrele definitive confirma iesirea tarii din recesiune
Produsul Intern Brut al Ungariei a crescut cu 0,7% in primul trimestru din 2013 in raport cu cel precedent, astfel incat tara a iesit din recesiune, potrivit cifrelor definitive publicate joi de Biroul central de statistici (KSH) si citate de AFP.
Provocarea saptamanii la fotografie: Gradini urbane
Pe verticala, in miniatura sau in adevaratul sens al cuvantului, in orasele din intreaga lume isi fac loc, ici si colo, gradini. E drept, cele mai impresionante sunt gradinile botanice si gradinile resedintelor oficiale. Dar, uneori, nici parcurile nu se lasa mai prejos.
Administratia Prezidentiala a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzatiile ca Traian Basescu ar fi implicat in anchetarea lui Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group
Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca, in emisiunea "Q&A" difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate "acuzatii defaimatoare si neadevarate" la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandresc
Unele teme de revizuire a Constituţiei au generat disensiuni în USL - surse
Unele teme de revizuire a Legii fundamentale, precum votul dat deja asupra definirii căsătoriei ca relaţie între un bărbat şi o femeie şi regimul interceptărilor, precum şi alte subiecte amânate la vot în Comisia de revizuire au generat disensiuni între liderii USL, susţin surse din Uniune.
Mihai Stoica despre o posibilă excludere a Stelei: Cât timp nu există o motivare a instanţei, UEFA nu se poate sesiza
Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că atât timp cât nu există o motivare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Valiza", UEFA nu se poate sesiza în ceea ce priveşte o posibilă excludere a formaţiei roş-albastre din competiţiile europene.
INUNDAŢII în urma ploilor: Peste 100 de gospodării şi curţi din patru comune din Galaţi au fost afectate
Peste 100 de gospodării şi curţi din patru comune din judeţul Galaţi au fost inundate în urma ploilor abundente, cea mai afectată fiind comuna Matca.
FIFA a anunţat clasamentul naţionalelor pentru luna mai. Vezi pe ce loc este echipa României
FIFA a publicat joi, pe site-ul oficial, clasamentul echipelor naţionale de fotbal pentru luna mai.
Traian Băsescu reclamă Antena 3 la CNA
Președintele Traian Băsescu a reclamat Antena 3 la CNA. Șeful statului susține că în emisiunile postului de știri "s-au formulat și acuzații defăimătoare și neadevărate la adresa sa.
REVIZUIREA CONSTITUȚIEI. Parlamentarii nu au vrut ca deviza României să fie "Nihil sine Deo"
Deputaţii şi senatorii din Comisia pentru revizuirea Constituţiei au respins, în şedinţa de astăzi, amendamentul propus de deputatul UNPR Eugen Nicolicea în vederea completării articolului 12 al legii fundamentale cu un nou...
Prima reacție a lui Dan Voiculescu în dosarul șantajului Antena Group - RCS/RDS: "Este o porcărie! | VIDEO
Dan Voiculescu s-a întors în ţară şi întrebat de jurnalişti referitor la apariţia numelui său în stenogramele din referatul judecătorilor, el a negat hotărât orice implicare. Explicaţia fondatorului PC - se interesa doar de...
Cele mai sexi mașini din ultimii 100 de ani| GALERIE FOTO
Și fiarele pot fi sexi! Liniile frumoase, motoarele puternice și luxul din interiorul unei mașini pot stârni pasiuni asemeni unei femei frumoase.

Niciun comentariu: