duminică, 11 august 2013

Moarte stupidă a doi tineri la Constanța, din cauza șoferiței care în loc să conducă atent, se pensa în timp ce se afla la volanul mașinii.
accident constantaCochetăria a costat-o viața. Lucia Filote în vârstă de 20 de ani a murit într-un accident rutier produs chiar de ea, pentru că se pensa la volan.
Accidentul rutier mortal s-a petrecut sâmbătă seară, în Constanţa când Lucia Filote conducea un Wolkswagen Golf pe DN 22C, dinspre Poarta Albă către Castelu. Când a ajuns în dreptul localităţii Nisipari, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit violent de un copac.
Atât ea cât și iubitul ei, Mihai Spirolari, în vârstă de 26 de ani, aflat în mașină, au decedat pe loc. Al treilea pasager aflat în mașină a scăpat cu viață și a povestit polițiștilor cum s-a produs accidentul.
Ionel Trifu, de 25 de ani, supraviețuitor al accidentului, a spus că tânăra își pensa sprâncenele  în oglinda retrovizoare, timp ce conducea mașina.
Acesta a reuşit să iasă singur din maşină, fiind apoi transportat la spital întrucât a suferit mai multe răni.
După mai bine de o jumătate de oră de tăiat fiare, pompierii au reușit să scoată din mașina făcută praf, trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri.
The post A murit în timp ce se pensa la volanul mașinii appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Trei eleve de la o Postliceală din Bacău, arestate pentru că adunaseră bani de protocol
Trei eleve din Bacău au fost arestate pentru 29 de zile, pentru că ar fi strâns câte 200 de lei de protocol de la colegi pentru profesorii din comisia de examen.
eleve arestate mita bacauProcurorii români continuă vânătoarea de vrăjitoare. După descinderile de la BAC, procurorii s-au apucat de școlile postliceale.
Procurorii rezolvă corupția din România, băgând după gratii trei eleve care ar fi adunat 4000 de lei pentru protocolul comisiei de examinare.
În timp ce marii evazioniști și corupți care dau tunuri de sute de milioane de euro stau liniștiți și nu-i deranjează nimeni, procurorii aleargă după găinării.
Au decis să-i facă norma de dosare ”rezolvate” prin trimiterea în arest preventiv a trei tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, de la Şcoala Postliceală Sanitară “Christiana”. Acestea au strâns câte 200 de lei de la fiecare coleg pentru ca luni, la examenul final, dascălii să fie mai înţelegători.
Judecătorul Tribunalului Bacău a considerat că cele trei tinere sunt un adevărat pericol public și le-a azvârlit în temniță ca să nu care cumva să  fugă din țară cu banii strânși pentru protocol.
La auzul că trei eleve au fost băgate la zdup pentru mită, Ministerul Educației a luat foc și se dezice de cele acestea ca dracu de tămâie.
Ministerul Educaţiei Naţionale condamnă cu fermitate situaţia apărută la Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” Bacău şi respinge astfel de practici care exced regulamentele şcolare şi care nu au ce căuta în sistemul românesc de educaţie. Reiterăm faptul că Ministerul Educaţiei Naţionale manifestă toleranţă zero faţă de orice act de corupţie şi va utiliza toate instrumentele legale pe care le are la dispoziţie pentru a asigura legalitatea şi corectitudinea organizării şi desfăşurării examenelor naţionale. În paralel cu instituţiile care fac cercetări în acest caz, Ministeul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, va derula propria anchetă şi va dispune măsurile care se impun”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Educației remis exclusivNEWS.ro.
Cristian Cojocaru, avocatul tinerelor susţine că mereu s-au strâns bani la şcoala sanitară pentru comisia de examen și a declarat recurs la măsura reținerii preventive.
The post Trei eleve de la o Postliceală din Bacău, arestate pentru că adunaseră bani de protocol appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Și-a ucis iubita cu toporul după ce a prins-o în pat cu amantul și apoi a dispărut
Un bărbat de 36 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud, și-a ucis iubita dar și pe amantul acesteia, după care a dispărut.
crima bistritaPedeapsă capitală aplicată de un bistriței, concubinei care l-a înșelat.
Bărbatul și-a surprins iubita în pat cu amantul și de furie că este înșelat, a pus mâna pe topor și i-a măcelărit pe amândoi.
După care s-a urcat pe un scuter și a fugit din sat.
”Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că un bărbat din Sânmihaiu de Câmpie, întorcându-se de la muncă la domiciliul său, a surprins-o pe concubina sa în pat cu alt bărbat, moment în care le-a aplicat celor doi mai multe lovituri, cu un topor. În urma loviturilor aplicate, cei doi au decedat”, a declarat Crina Sîrb pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud.
Polițiștii l-au dat în urmărire locală pe bărbat și au instituit filtre în județul Bistrița Năsăud și în județele limitrofe.
The post Și-a ucis iubita cu toporul după ce a prins-o în pat cu amantul și apoi a dispărutappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
România a pierdut aurul la scrimă. Rusia redevine campioană mondială
Echipa masculină de sabie a României a pierdut aurul mondial, în finala Campionatelor Mondiale de scrimă de la Budapesta. Rusia rămâne campioană mondială.
romania argint scrimaTricolorii nu au reușit să se impună, sâmbătă, în finala mondială de scrimă, în fața rușilor. Echipa de sabie a României a fost învinsă cu scorul de 38-45.
Echipa României a fost formată din, Tiberiu Dolniceanu, Badea, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălăţanu.
Tricolorii s-au calificat în finală după ce au trecut în semifinale de Belarus, cu 45-44.
În timp ce România rămâne cu argintul, la fel ca și la Olimpiada din Londra, Rusia devine campioană mondială pentru a treia oară consecutiv, trecându-și în palmares al 13-lea titlu din istorie.
Este cea de-a doua medalie cucerită de români la Mondialele din Budapesta, după cea de bronz adusă de Tiberiu Dolniceanu în proba individuală de sabie.
The post România a pierdut aurul la scrimă. Rusia redevine campioană mondialăappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: