duminică, 11 august 2013

Vreme EXTREMĂ în România. Mai multe judeţe au fost afectate de furtuni.

AY

Militar francez, arestat pentru că plănuia să tragă cu arma asupra unei moschei
Un militar în vârstă de 23 de ani, "apropiat ideilor extremei drepte radicale", a fost arestat pentru un plan de atacare a unei moschei, a anunţat dumincă Ministerul francez de Interne.
INCIDENTE între suporteri înaintea derbiului Dinamo - Steaua
Aproximativ 200 de suporteri dinamovişti au pătruns în peluza unde se aflau fanii stelişti şi au început să se bată, cu o jumătate de oră înainte de începerea derbiului Dinamo - Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I.
VREME caldă în continuare în regiunile sudice. Ce temperaturi vor fi în următoarele două zile
Luni, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice şi sud-vestice, iar în rest se vor înregistra valori termice apropiate de cele normale ale perioadei, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.
DINAMO - STEAUA, derbiul din etapa a IV-a a Ligii I
Echipele de start la derbiul Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a IV-a a Ligii I, programat la ora 21.30, pe Arena Naţională din Capitală.
Tatăl lui Edward Snowden merge în vizită la fiul său. Rusia i-a acordat viză
Tatăl lui Edward Snowden, un fugar american căutat pentru spionaj, a anunţat duminică faptul că a obţinut o viză pentru a-l vizita "foarte curând" pe fiul său, refugiat în Rusia, relatează AFP.
Vreme EXTREMĂ în România. Mai multe judeţe au fost afectate de furtuni.
UPDATE: Meteorologii au emis atentionare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Vrancea. In sud-estul judetelui Bacau, inclusiv localitatile Motoseni, Sascut, Huruiesti, Podu Turcului si in nord-estul judetelui Vrancea, inclusiv localitatile Serbanesti, Adjud, Fitionesti, Tanosoaia si zona de munte a judetului se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi 25 l/mp, intens
Raspunsul ministrului ungar de Externe: Jobbik nu este implicat in activitatea Guvernului
Jobbik este un partid de opozitie care nu este implicat in activitatea Guvernului ungar si nu impartaseste responsabilitatile acestuia, a declarat Ministerul ungar de Externe pentru MTI, raspunzand unei solicitari din partea diplomatiei romane, transmite Mediafax.
Politia din Zimbabwe cauta jurnalistii care au scris despre un contract cu Iranul
Politia zimbabwiana cauta doi corespondenti ai ziarului britanic The Times care au scris un aticol potrivit caruia Zimbabwe ar fi semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul, incalcand sanctiuni internationale existente, a anuntat duminica presa oficiala.
Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, scor 1-2, în Liga I
Echipa Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.
MEDALIE DE BRONZ pentru echipa feminină de spadă a României, la Campionatul Mondial
Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Raluca Sbîrcia, a câştigat, duminică, medalia de bronz la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, impunându-se, cu 33-28, în meciul pentru locul 3 cu Franţa.

Niciun comentariu: