duminică, 11 august 2013


Mulţescu, după derbiul cu Steaua: Mă gândesc să renunţ
Tehnicianul echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a declarat duminică seară, după derbiul cu Steaua, scor 1-2, că este supărat pentru înfrângere şi dezamăgit de atitudinea unor jucători, el precizând că se gândeşte să renunţe.
Ziua Internationala a Tineretului. Peste 70 de milioane de tineri someri nu au motive de bucurie
Intreaga lume marcheaza luni Ziua Internationala a Tineretului, o initiativa adoptata de Adunearea Generala a Natiunilor Unite, in urma cu 14 ani. In vreme de criza, ziua de 12 august nu este deloc un prilej de sarbatoare deoarece tinerii se confrunta azi cu mari probleme in ceea ce priveste gasirea unui loc de munca. Cei care au reusit totusi sa se angajeze stau permanent cu teama somajului si su
MAGAZIN 20 de lucruri pe care nu le stiati despre gravitatie. De ce e cerul intunecat noaptea? Straniul caz al plantelor carnivore. De ce suntem vara mai lenesi la serviciu. Chimia divortului. Diferitele bauturi dau diferite tipuri de betii? TED Talks
In jurnalele sale meticuloase din 1846-1882,  bibliotecarul John Langdon Sibley de la Harvard se plangea in mod repetat de canicula nimicitoare: "Caldura asta ma enerveaza si imi face rau", scria el in 1852. Sibley trait inainte de aparitia aerului conditionat, dar cercetarile recente sugereaza ca observatiile lui sunt exacte: vara este un moment al productivitatii reduse. Un studiu din 2008 a con
Erwin Schrödinger şi pisica lui, omagiate de Google. Doodle pentru Erwin Schrodinger la 126 de ani de la naştere
Erwin Schrödinger Google Doodle. Fizicianul austriac Erwin Schrödinger este omagiat de Google, printr-un Doodle, la 126 de ani de la naşterea fizicianului austriac şi laureat al Premiului Nobel. Erwin Schrödinger este considerat unul dintre părinţii fizicii cuantice şi este cunoscut pentru experimentul numit Pisica lui Schrödinger.
Marile probleme ale noii Constituţii. Care sunt riscurile variantei Antonescu de lege fundamentală
Dincolo de conturarea clară ca temă de campanie a anului anul electoral viitor, aşa cum a ieşit din comisia condusă de Crin Antonescu, Constituţia revizuită ridică o serie de probleme într-o ipotetică intrare a sa în vigoare într-o atare formă.
Bărbat ucis în bătaie de mai multe persoane cu care băuse alcool
Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea ieşeană Cristeşti, a murit după ce a fost lovit cu bâtele, de mai multe persoane, împreună cu care consumase alcool la barul din comună, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Maşină în flăcări pe Autostrada Soarelui
Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este îngreunat, după ce o maşină a luat foc la kilometru 115. Coloana se întinde pe mail mulţi kilometri.

Niciun comentariu: