duminică, 11 august 2013

Șpaga de 1 milion de euro. Judecătoarea stresată a făcut avere din eliberarea infractorilor și din sporuri - Justiţie > EVZ.ro

Șpaga de 1 milion de euro. Judecătoarea stresată a făcut avere din eliberarea infractorilor și din sporuri - Justiţie > EVZ.ro: "În octombrie 2008, judecătoarea Veronica Cîrstoiu, alături de celebrele sale colegele de complet - respectiv Dumitriţa Piciarcă şi Liliana Bădescu - au dat în judecată Ministerul Justiţiei şi au câştigat sporul de 50% pentru "risc şi suprasolicitare neuropsihică, din 2004 şi până la data încetării calităţii de magistrat prin pensionare".
A vrut să ajungă la Instanţa Supremă
Cîrstoiu a primit atunci 117.011 lei, Liliana Bădescu urma să încaseze 126. 524 de lei, iar Dumitriţa Picearcă, 120.754 de lei. Cele trei au decis, pe 22 februarie 2012, anularea unei sentinţe de 7 ani de închisoare în cazul lui Dinel Staicu, admiţând o cale extraordinară de atac. În 2009, Veronica Cîrstoiu avea vise de mărire. Astfel, ea a participat la un interviu în faţa plenului Consiliului Superior al Magistaturii (CSM) pentru a ocupa un loc de judecător la Instanţa Supremă, dar a fost respinsă."

'via Blog this'

Niciun comentariu: