duminică, 11 august 2013

SMURD va actiona si pe teritoriul Republicii Moldova. Noua structura operativa are sediul la Iasi.
O noua punte intre Romania si Republica Moldova exista prin intermediul SMURD. De curand a fost semnat un parteneriat intre cele doua tari, anunta portalul infoprut.ro, preluat de Romanian Global News. Proiectul prevede, intre altele, achizitionarea unui elicopter care va intervene pe ambele maluri ale Prutului. Pe de alta parte, unitatile de primiri urgente din Republica Moldova vor fi dotate cu
Trafic de cosmar pe Valea Prahovei. Turistii se intorc in Bucuresti. ...
Politistii rutieri recomanda soferilor care se intorc in Capitala de pe Valea Prahovei, duminica, sa circule pe o ruta alternativa, in conditiile in care traficul pe DN1 Brasov - Bucuresti este intens si se anticipeaza ca se va circula in coloana in statiunile montane, anunta Mediafax. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca, la ora 11:00, traficul rutier era
Grecia: Revoltă într-un centru de retenţie pentru imigranţi. Mai mulţi deţinuţi au evadat şi zece poliţişti au fost răniţi
Forţe de poliţie au fost trimise sâmbătă către principalul centru pentru detenţia imigranţilor clandestini în Grecia, situat în apropiere de Atena, unde era în curs o revoltă, au anunţat autorităţile. În cadrul revoltei au fost răniţi zece poliţişti, iar mai mulţi imigranţi au evadat, fiind căutaţi de forţele de ordine.
Obama şi Putin ar fi trebuit să semneze la Moscova două ACORDURI în domeniul NUCLEAR
Două acorduri privind cooperarea în domeniul industriei nucleare, care urmau să fie semnate în cadrul summitului Obama-Putin, vor fi "salvate" în pofida anulării întâlnirii de către preşedintele american, scrie în ediţia de sâmbătă ziarul rus Kommersant, relatează RIA Novosti.
Argeş: Un cioban a fost rănit de un urs care îi atacase animalele de la stână
Un cioban de 40 de ani din satul Capul Piscului, localitatea argeşeană Godeni, a fost rănit, duminică, de un urs care i-a atacat animalele de la stână şi pe care a încercat să-l omoare cu o bâtă şi un topor.
Cântăreaţa de bossa nova Eydie Gorme a murit la 84 de ani - VIDEO
Cântăreaţa de bossa nova Eydie Gorme, autoarea hitului "Blame It On The Bossa Nova", a murit la vârsta de 84 de ani, sâmbătă, în Las Vegas, după o lungă suferinţă, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei.
Tata si fiica morti in accident rutier, noaptea trecuta, in judetul Sibiu. ...
Un barbat si fiica sa de 13 ani au murit, noaptea trecuta, intr-un accident produs pe drumul national 1, in afara localitatii sibiene Apoldu de Sus, iar sotia si fiul sau de 18 ani au fost grav raniti, dupa ce un TIR a intrat in masina in care se aflau, cel mai probabil din cauza vitezei, anunta Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata noapte,
MAE aşteaptă din partea Guvernului de la Budapesta să se disocieze de declaraţiile Jobbik
MAE a transmis, duminică, printr-un comunicat, că aşteaptă din partea Guvernului de la Budapesta să se disocieze de declaraţiile Jobbik făcute sâmbătă la Joseni, ministerul menţionând totodată că "dezavuează orice manifestări sau declaraţii extremiste care au loc pe teritoriul României".
Minunea din Coţuşca, localitatea unde o toaletă costă cât un apartament în Bucureşti. Primar: "Eu am găsit proiectul WC-ului CU ETAJ, dar n-au fost bani"
O şcoală din judeţul Botoşani va avea un grup sanitar în valoare de 322.045 lei fără TVA, ceea ce înseamnă că valoarea în euro cu TVA este de 88.700.
Scolile romanesti din Bucovina de Nord, in pericol. ...
Autoritarile ucrainene au inceput, de cateva zile, prigoana impotriva scolilor romanesti din Bucovina de Nord. Astfel, in mai multe sate, in care majoritari sunt romanii, se fac presiuni asupra oamenilor pentru a semna tabele prin care sa fie de acord ca scoala din satul lor, cu predare in grafia latina, sa fie desfiintata. Aceasta stire este transmisa de portalul NapocaNews si preluata de Romania
Bancile au inchis 5.500 filiale in Uniunea Europeana in 2012
Bancile au inchis 5.500 de filiale in tarile din Uniunea Europeana anul trecut, 2,5% din totalul lor, astfel ca regiunea are acum cu 20.000 de birouri mai putin decat avea la inceputul crizei, in 2008, informeaza Reuters.
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, operat de hernie
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost operat de hernie în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un spital la Ierusalim, a anunţat cabinetul său într-un comunicat.
ACCIDENT în Sibiu: Un bărbat şi fiica lui de 13 ani au murit, dupã ce un TIR a intrat în maşina în care se aflau. Alte două persoane sunt grav rănite
Un bărbat şi fiica sa de 13 ani au murit, sâmbătă noapte, într-un accident produs pe drumul naţional 1, în afara localităţii sibiene Apoldu de Sus, iar soţia şi fiul său de 18 ani au fost grav răniţi, după ce un TIR a intrat în maşina în care se aflau, cel mai probabil din cauza vitezei.
Peste 70 de persoane în stare gravă, transportate cu aeronave SMURD în ultima săptămână
Peste 70 de persoane în stare gravă au fost transportate cu aeronave SMURD în perioada 2 - 8 august, una dintre intervenţii fiind cea de la accidentul rutier din Gorj, unde 20 de oameni au fost răniţi după ce camioneta în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă.
Cine sunt judecătorii care iau mită.
Sunt personaje angrenate de multa vreme intr-un sistem bine pus la punct, sunt oameni dependenti de relatii complicate, dar sunt si lacomii, vesnic nemultumiti de veniturile si bunurile acumulate. Judecatoarea Veronica Cirstoiu pare sa faca parte din prima categorie, a celor care stiu din prima parte a anilor post-decembristi unde sa se plaseze, cu cine sa se imprieteneasca, cum sa se mute de la A
Bacău: Trei eleve de la o şcoală postliceală, ARESTATE după ce au strâns bani pentru comisia de examen. Ministerul Educaţiei Naţionale va face o anchetă
Ministerul Educaţiei Naţionale va face o anchetă la Şcoala Postliceală Sanitară "Christiana" Bacău, după ce trei eleve au fost arestate, fiind acuzate de trafic de influenţă, în legătură cu strângerea unor bani pentru "protocolul" comisiei de examen.

Niciun comentariu: