duminică, 11 august 2013


FBI-ul l-a ucis pe răpitorul unei adolescente. ...
FBI-ul l-a impuscat mortal pe un barbat, intr-o zona izolata in statul Idaho, sambata, dupa o urmarire de mai multe zile in vestul Statelor Unite, si a gasit-o pe adolescenta pe care acesta a rapit-o in California, informeaza Mediafax. Politia se afla in cautarea lui James Lee DiMaggio, in varsta de 40 de ani, de la 4 august, dupa descoprirea in casa acestuia de la Boulevard, un orasel situat la e
CUTREMUR în Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 grade
Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la 16.31, în zona Vrancea, la adâncimea de 88 de kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
TOP CINCI locuri de pe litoral unde poţi evita aglomeraţia din marile staţiuni
Mii de turişti s-au cazat în acest weekend în staţiunile de pe litoral, hotelurile de la malul Mării Negre fiind ocupate, la ora actuală, aproape în totalitate.
Teme EXPLOZIVE, în deschiderea Universităţii de Vară de la Izvorul Mureşului. ...
'Repetarea experimentului stalinist in Romania, al Regiunii Autonome Maghiare, prin actualul Tinut Secuiesc€" va fi una din temele care vor fi abordate, saptamana viitoare, la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului. Un eveniment care nu trebuie sa scape atentiei romanilor va avea loc saptamana viitoare cu ocazia Universitatii de Vara de la Izvorul Muresului. Va fi momentul in care se vor pu
Modificarea Legii ANI. Până unde va merge USL?.
Batalia pentru modificarea atributiilor Agentiei Nationale de Integritate (ANI) se duce, la ora actuala pe mai multe planuri. Astfel, vicepremierul Liviu Dragnea a trimis la Ministerul Justitiei o noua documentatie privind modificarea Legii 161/2003. Este vorba despre eliminarea articolului care le interzice primarilor si presedintilor de Consilii Judetene sa detina functii in CA sau AGA ale socie
Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vreme calda in continuare in reginile sudice
Luni, vremea va fi calduroasa in regiunile sudice si sud-vestice, iar in rest se vor inregistra valori termice apropiate de cele normale ale perioadei, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.
UPDATE CM Scrima Echipa feminina de spada a Romaniei a castigat medalia de bronz
UPDATE Echipa feminina de spada a Romaniei a castigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Scrima de la Budapesta, dupa ce a invins in finala mica reprezentativa Frantei, scor 33-28.
Yemen: Atac Al-Qaida impotriva armatei, cinci soldati ucisi
Un comando Al-Qaida a lansat duminica un atac sangeros impotriva armatei din Yemen, primul dupa valul de atacuri cu drone efectuate impotriva gruparii extremiste, in care au murit circa 40 de combatanti in doua saptamani, relateaza AFP.
PERSEIDELE - FENOMENUL astronomic aşteptat în fiecare an. Când va fi perioada de maxim a curentului de meteori
PERSEIDELE, unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi într-un an, îşi fac apariţia în luna august, cei mai mulţi meteori putând fi observaţi în noaptea de 12 spre 13 august, potrivit Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".
Indonezia: Bilanţul erupţiei vulcanului Rokatenda a ajuns la şase morţi. Aproximativ 2.000 de persoane sunt evacuate
Salvatori indonezieni depuneau eforturi duminică să evacueze o parte a locuitorilor unei insuliţe din estul Indoneziei, unde o erupţie vulcanică a provocat sâmbătă moartea a şase persoane.
Tratamente naturiste de la Arsenie Boca: "Mă, cine-i îngust la minte nu are leac nicăieri"
Parcă toate lucrurile unui om seamănă cu stăpânul lor – obişnuia să spună părintele Arsenie Boca. Sfaturile sale privitoare la boli au fost şi rămân astăzi la fel de autentice ca atunci când le-a dăruit ca un medicament celor care veneau la el pentru...

Niciun comentariu: