duminică, 11 august 2013

VREME caldă în continuare în reginile sudice. Ce temperaturi vor fi în următoarele două zile


Ministerul Fondurilor Europene reduce 13 posturi din organigramă
Ministerul Fondurilor Europene precizează că va reduce numărul de posturi de la 304 la 291 şi că, urmare a acestei reorganizări a instituţiei, va organiza examen în vederea selectării funcţionarilor publici, concursul urmând să fie organizat în 14 august.
VREME caldă în continuare în reginile sudice. Ce temperaturi vor fi în următoarele două zile
Luni, vremea va fi călduroasă în regiunile sudice şi sud-vestice, iar în rest se vor înregistra valori termice apropiate de cele normale ale perioadei, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.
RAPORT: Marile bănci europene trebuie să îşi reducă activele cu 661 miliarde euro în cinci ani
Cele mai mari bănci europene trebuie să îşi reducă activele cu 661 miliarde de euro şi să genereze capital suplimentar de 47 de miliarde de euro în următorii cinci ani, pentru a respecta noile reglementări menite să reducă riscul unor noi programe de salvare din bani publici.
România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de handbal feminin tineret
Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a clasat, duminică, pe locul cinci la Campionatul European din Danemarca, după ce a învins în ultima partidă a competiţiei, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-26.
Observaţie astronomică inedită: O EXPLOZIE stelară care a luminat o galaxie întreagă cu peste 12 miliarde de ani în urmă
O explozie stelară care a luminat toată galaxia din care făcea parte astrul şi care a avut loc în urmă cu peste 12 miliarde de ani, la începuturile Universului, a fost observată de cercetătorii americani cu ajutorul unui satelit al NASA.
Echipa feminină de spadă a României s-a calificat în semifinale la CM de scrimă
Echipa feminină de spadă a României s-a calificat în semifinale la Campionatele Mondiale de scrimă, care se dispută la Budapesta, după ce a trecut de naţionala Coreei de Sud, cu 36-32.

Niciun comentariu: