duminică, 11 august 2013

Trupul bărbatului dispărut în Lacul Sântejude, găsit după trei ore de căutări
Trupul bărbatului de 47 de ani care a dispărut, sâmbătă, în Lacul Sântejude, din judeţul Cluj, a fost găsit de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) după trei ore de căutări cu o barcă pneumatică, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Bărbatul care vroia să detoneze o bombă de 450 de kilograme în faţa Rezervei Federale din New York a primit 30 de ani de închisoare
Un cetăţean din Bangladesh, suspectat că ar avea legături cu Al-Qaida, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, vineri, pentru că a vrut să detoneze o bombă în faţa Rezervei federale din New York în 2012, a declarat procuratura din Brooklyn, citată de AFP.
Descoperirea făcută la Cernobîl de oamenii de ştiinţă, la 27 de ani de la accidentul nuclear
Oamenii de ştiinţă americani au descoperit că expunerea la radiaţii a copacilor din zona centralei de la Cernobîl are efecte asupra acestora şi după 27 de ani de la accident.
VIDEO. Ce a găsit o cercetătoare în stomacul celui mai mare rechin mako disecat vreodată
Cercetătoarea Antonella Preti, specializată în studiul vieţii şi habitatului rechinilor, a avut parte de o surpriză extraordinară când, recent, a disecat cel mai mare rechin mako capturat vreodată.
VIDEO. Tamara Buciuceanu-Botez împlineşte sâmbătă 84 de ani
Una dintre cele mai iubite actriţe din România, Tamara Buciuceanu-Botez, împlineşte sâmbătă 84 de ani.
Lecturi de vacanţă. Cele mai citite cărţi ale verii
Fie că sunt citite în mijloacele de transport în comun, în drum spre serviciu, la plajă sau la munte, cărţile sunt întotdeauna o metodă plăcută de relaxare. Pentru cititorii care nu mai ştiu ce să citească în ultimele săptămâni de vară, gândul a alcăuit topul celor mai vândute cărţi ale momentului - pe secţiuni şi edituri.
Ancuţa Bobocel s-a calificat în finală la 3.000 de metri obstacole, la CM de la Moscova
Atleta Ancuţa Bobocel s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de 3.000 de metri obstacole, după ce a încheiat pe locul 6, în seria a doua, la Campionatele Mondiale de la Moscova.
Cum arată surorile şi fraţii mai puţin cunoscuţi ai vedetelor din România şi de peste hotare. GALERIE FOTO
În timp ce vedetele autohtone, dar şi cele de renume internaţional, s-au obişnuit cu lumina reflectoarelor, surorile şi fraţii acestora intră mai rar în atenţia publică, scrie ProTV care a realizat o galerie foto cu rudele unor celebrităţi din România şi din străinătate.
Un mormânt din Florenţa, deschis de cercetători, în căutarea Mona Lisei
O echipă de cercetători italieni a deschis, vineri, un mormânt vechi de câteva sute de ani din Florenţa, unde speră să găsească indicii pentru stabilirea identităţii femeii cu zâmbet enigmatic ce i-a servit lui Leonardo da Vinci ca model pentru celebrul tablou "Mona Lisa", informează Reuters.
Studiu: o plantă, prezentă şi în România, poate cauza cancer
Ultimele studii ale unei echipe de cercetători au demonstrat că planta mărul-lupului, prezentă şi la noi în ţară, favorizează apariţia cancerelor aparatului urinar şi a bolilor de rinichi.
Le Meuse: Cerşetorii din România au luat cu asalt Belgia. Un grup de senatori speră să înăsprească legislaţia
Un grup de senatori din Belgia a depus o propunere legislativă pentru a înăspri pedepsele pentru exploatarea minorilor prin cerşetorie, scrie publicaţia La Meuse care notează că mii de copii români de etnie romă sunt obligaţide părinţi să ceară bani pe străzile din Bruxelles
O fată de 11 ani din Marea Britanie are un IQ mai mare decât Einstein
Cerys Cooksammy-Parnell, o fată în vârstă de 11 ani din Marea Britanie, are un IQ mai mare decât al celebrului fizician Albert Einstein, transmite Global Post.
Studiu: 220 de limbi şi dialecte au dispărut în India în ultima jumătate de secol
India este una din ţările în care se vorbesc cele mai multe dialecte şi limbi. În ultimii 50 de ani însă, 220 dintre acestea au dispărut, potrivit unui studiu al Bhasha Research and Publication Center, publicat de The Times of India.
Studiu: 220 de limbi şi dialecte au dispărut în India în ultima jumătate de secol
India este una din ţările în care se vorbesc cele mai multe dialecte şi limbi. În ultimii 50 de ani însă, 220 dintre acestea au dispărut, potrivit unui studiu al Bhasha Research and Publication Center, publicat de The Times of India.
Acest pensionar s-a trezit în casă cu un hoţ. Ce nu ştia infractorul este că domnul din imagine este un fost boxer. Cum arată hoţul după „întâlnire”
Un hoţ care a pătruns în casa unui pensionar din Marea Britanie şi l-a ameninţat cu cuţitul a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.
Efectele terapeutice surprinzătoare ale gelatinei pentru sănătate şi siluetă
Gelatina este o substanţă bogată în colagen care se găseşte în principal în oasele şi pielea animalelor din care se prepară supe cu proprietăţi excelente asupra sănătăţii.
FOTO. O păpuşă ce redă înfăţişarea bebeluşului regal, George Alexander Louis, va fi lansată pe piaţă
O companie americană va lansa pe piaţă o păpuşă ce va avea chipul bebeluşului regal, fiul Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge.

Niciun comentariu: