miercuri, 29 mai 2013


Avertizare meteo de GRINDINĂ, PLOI TORENŢIALE şi VIJELII | VIDEO
Urmatoarele zile aduc o atenționare de ploi torentiale, grindina, si vijellii, avertizeaza ANM.
Guvernul va reduce salariile directorilor din companiile de stat
Premierul Victor Ponta a anunţat că guvernul pe care îl conduce va limita salariile directorilor din companiile de stat.
Monica Macovei: „Un partid greșește fundamental când își sancționează membrii pentru opinii exprimate liber”
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a criticat, într-o postare pe blog, intenția unor lider democrat-liberali de a-i exclude din partid pe Baconschi, Paleologu, Funeriu și Preda.
Gazele s-ar putea scumpi DIN NOU
E.ON România solicită o majorare cu 10% a tarifului de distribuţie a gazelor. Potrivit lui Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, acest lucru ar însemna o creştere de 3% a preţului final.
Amos Oz a primit premiul Kafka
Scriitorul Amos Oz, unul dintre cei mai celebri romancieri din lume, a câştigat premiul Franz Kafka pentru literatură pe 2013, a anunţat luni seară Fundaţia Franz Kafka din Praga.
Salariile directorilor din companiile de stat, LIMITATE de Guvern.
Guvernul va limita salariile directorilor din companiile de stat, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta in sedinta saptamanala de Guvern. Concret, salariile din companiile de stat vor fi calculate astfel: de sase ori salariul mediu brut in ramura respectiva, potrivit Mediafax. Citeste si Directorii Nuclearlectrica ar putea castiga 17.500 de euro pe luna Compensatiile vor fi acordate doar in
Boc DEZVĂLUIE care este "păcatul originar" în cazul Bechtel.
"Pacatul originar" in cazul Bechtel este contractul incheiat in 2004 de Guvernul PSD pentru construirea Autostrazii Transilvania, incheiat "in totalitate" in defavoarea statului roman, afirma fostul premier Emil Boc, potrivit Mediafax. "Vad ca toata lumea vorbeste de situatia legata de Bechtel, dar nimeni nu merge la pacatul originar, care este incheierea contractului din 2004, de catre Guvernul
Avertizare de PLOI, VIJELII şi GRINDINĂ pentru joi şi vineri.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare de grindina, ploi torentiale si vijelii pentru zilele de joi si vineri. Mai exact, avertizarea meteo intra in vigoare miercuri, la ora 10:00, si expira vineri, la ora 18:00, se arata intr-un comunicat al ANM. Citeste si COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelie. Vezi ZONELE AFECTATE In acest interval, gradul de i
ALEGERI BULGARIA. Plamen Oreşarski, învestit PREMIER de Parlament.
Economistul Plamen Oresarski, sustinut de socialisti si liberali, a fost investit miercuri premier de catre Parlamentul bulgar, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si Borisov cere anularea rezultatelor alegerilor din Bulgaria Investirea, sustinuta cu 120 de voturi la 97 exprimate de cei 217 deputati prezenti, pune capat unei crize politice si sociale declansate in februarie de manifestatii
Guvernul limitează salariile directorilor din companii de stat
Guvernul va limita salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentând de şase ori salariul mediu brut în ramura respectivă, iar alte compensaţii vor fi acordate doar în baza performanţei, a anunţat premierul Ponta, făcând referire la cazul Nuclearelectrica prezentat de MEDIAFAX.
Barack Obama a salutat curajul locuitorilor din New Jersey afectaţi de uraganul Sandy
Barack Obama a salutat marţi curajul locuitorilor din New Jersey (est) afectaţi de uraganul Sandy care, în opinia sa, vor fi pregătiţi pentru sezonul turistic estival.

Niciun comentariu: