miercuri, 29 mai 2013


Comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger: Romania, Bulgaria si Italia - tari aproape neguvernabile
Comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger, a spus intr-un discurs extrem de dur ca tari precum Bulgaria, Romania si Italia "sunt pur si simplu aproape neguvernabile". Politicianul german a criticat dur si Franta, despre care a spus ca este "zero pregatita" pentru reformele pe care trebuie sa le intreprinda, dupa cum relateaza Deutsche Welle, citind presa germana.
Transferul Transgaz in subordinea Finantelor va avea loc in 9 iulie
Transferul Transgaz din subordinea Ministerului Economiei in cea a Ministerului Finantelor va avea loc in 9 iulie, potrivit unui anunt publicat miercuri pe Bursa de conducerea companiei. Procedura este necesara pentru ca Romania sa se conformeze unei directive europene privind separarea si administrarea activitatilor de productie, transport, distributie si furnizare a energiei.
Nou legea a referendumului reduce de la 50% la 30% pragul de prezenta. PDL, UDMR si PPDD anunta ca vor depune contestatie la CCR
Legea referendumului, care reduce cvorumul la 30% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale permanente, a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor cu 221 de voturi pentru 73 impotriva si 2 abtineri si va merge la Presedintie pentru promulgare. PDL, UDMR si PPDD s-au opus in plen proiectului de lege si au cerut retrimiterea la comisii, insa propunerea a fost respinsa. PDL a anunta
Preşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii: România este în prezent chiar în nucleul familiei europene, acolo îi este locul
Preşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii, John Bercow, a afirmat, miercuri, în faţa Camerei Deputaţilor, că România este în nucleul familiei europene, Marea Britanie consideră că acolo îi este locul şi că ţara noastră trebuie să aibă parte de cetăţenie de primă clasă.
LEGEA REFERENDUMULUI, modificată: Camera Deputaţilor a aprobat reducerea la 30% a pragului de prezenţă la referendum
Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 221 de voturi "pentru", 73 de voturi "împotrivă" şi 2 abţineri, proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenţă la referendum la 30%.
Negoiţă: Vor fi schimbări majore la Dinamo, probabil 80 la sută din lot
Finanţatorul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că va schimba lotul de jucători în proporţie de 80 la sută, lăsând să se înţeleagă faptul că şi administratorul delegat Cornel Dinu va părăsi clubul.
Călugări sancţionaţi de Episcopia Huşilor după o petrecere alături de femei organizată în mănăstire
Doi călugări au fost sancţionaţi de Episcopia Huşilor după ce au organizat o petrecere, alături de două femei, într-o cameră a mănăstirii situate în incinta episcopiei, sancţiunile fiind date după ce au apărut fotografii de la acea petrecere.
Tabloul "Veneţiană", de Theodor Aman, vândut la un PREŢ RECORD la Artmark
Tabloul "Veneţiană" a stabilit marţi un nou record de preţ pentru o pictură de Theodor Aman, după ce a fost vândut cu 42.500 de euro la licitaţia organizată de Artmark.
Condamnare în cazul autorilor atacului din septembrie de la ambasada americană din Tunis
Douăzeci de persoane, judecate pentru rolul pe care l-au avut în atacul asupra ambasadei americane din Tunis în septembrie au fost condamnate, marţi, la doi ani de închisoare cu suspendate, la încheierea unui proces foarte scurt.
Un pescar din Belarus a dorit să facă o fotografie cu un castor, din păcate castorul nu a fost de acord, iar aceasta s-a dovedit a fi ultima dorinţă o pescarului.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag

Niciun comentariu: