miercuri, 29 mai 2013


Consiliul Director al FMI va evalua acordul cu Romania pe 26 iunie
Consiliul Director al FMI va analiza pe 26 iunie daca Romania a indeplinit preconditiile pentru finalizarea cu succes a acordului cu institutia finaciara, iar in cazul unei evaluari negative intelegerea va expira de facto, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.
LIGA I. CFR Cluj - Universitatea Cluj, 3-1. "Feroviarii" au câştigat derby-ul cu marea rivală
CFR Cluj a trecut, în această seară, pe teren propriu, de Universitatea Cluj, scor 3-1.
AVERTIZARE METEO. Se întorc vijeliile
Ploile torenţiale, vijeliile şi grindina se vor întoarce în toate regiunile ţării, începând cu cele din sud-vest, în intervalul joi, ora 10.00 - vineri, ora 18.00, potrivit unei informări emise de Administraţia Naţională de...
Vasile Blaga: PDL va cere alegătorilor să boicoteze referendumul pentru modificarea Constituției
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la România TV că democrat-liberalii vor cere alegătorilor să boicoteze referendumul pentru revizuirea Constituţiei, în cazul în care pragul minim de prezenţă va fi de numai 30%, așa cum...
Ponta despre contractele deja încheiate ale directorilor la stat: Ce s-a încheiat, s-a încheiat
Decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicată odată cu publicarea ordonanţei în Monitorul Oficial, iar contractele deja încheiate pot fi renegociate fără însă să existe "un instrument coercitiv", a spus premierul Ponta, explicând că "ce s-a încheiat, s-a încheiat".
Ponta vrea să impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale şefilor de autorităţi
Premierul Victor Ponta vrea să impoziteze suplimentar salariile compensatorii ridicate acordate şefilor de autorităţi guvernamentale atunci când acestora li se retrage mandatul, arătând că beneficiarii şi-au introdus singuri în contractul de muncă drepturile salariale şi pot câştiga uşor în instanţă.
Neymar va fi prezentat de FC Barcelona la 3 iunie
Atacantul brazilian Neymar, care a semnat pe cinci sezoane cu FC Barcelona, va fi prezentat la 3 iunie la noua sa echipă, a anunţat, miercuri, coordonatorul tehnic al Braziliai, Carlos Alberto Parreira, citat de AFP.
Serena Williams o învinge pe Caroline Garcia şi o va întâlni pe Sorana Cîrstea în turul trei
Liderul clasamentului mondial, americanca Serena Williams, cap de serie numărul 1 la Roland Garros, a eliminat-o, miercuri, în turul doi pe jucătoarea franceză Caroline Garcia (114 WTA) şi va juca pentru calificarea în optimi contra Soranei Cîrstea, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 26.
Bruxellesul cere Parisului reforme. Francois Hollande: Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut
Comisia Europeana "nu dicteaza" Frantei ce are de facut, a reactionat presedintele Francois Hollande, dupa ce executivul european a cerut Parisului sa demareze reforme structurale in acest an, relateaza AFP.
Ponta vrea să impoziteze suplimentar salariile compensatorii ale şefilor de autorităţi.
Premierul Victor Ponta vrea sa impoziteze suplimentar salariile compensatorii ridicate acordate sefilor de autoritati guvernamentale atunci cand acestora li se retrage mandatul, aratand ca beneficiarii si-au introdus singuri in contractul de munca drepturile salariale si pot castiga usor in instanta. El a aratat ca sumele mari primite cu titlu de salarii compensatorii de catre sefii unor autoritat
Doi deputați liberali cer ca rromilor să li se interzică folosirea titulaturii "român"
Doi deputați liberali au venit cu o serie de propuneri inedite pentru proiectul de revizuire a Constituției. Astfel, ei au propus ca nici o minoritate, cu excepţia celor cu rădăcini comune şi atestate ştiinţific cu românii, să nu...
Dinu, criticat de un fost dinamovist: „Nu înțeleg de ce atacă, putea să facă și el mai mult”
Un fost mare jucător al „câinilor roșii” consideră că administratorul-delegat Cornel Dinu nu s-a implicat așa cum ar trebui la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.
Românii implicați în dublul asasinat din Spania ar fi primit 1.000 de euro
Cei doi români implicați în uciderea a doi cetățeni olandezi în Spania ar fi primit o mie de euro pentru a comite crima, potrivit publicației ABC.
CFR Cluj - Universitatea Cluj, scor 3-1, în ultima etapă a Ligii I
Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, scor 3-1 (1-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru ultima etapă a Ligii I şi în care atacantul francez Robert Maah a reuşit primul său "hattrick" în Liga I.
Anghelache îi răspunde lui Dinu, care l-a acuzat de spionaj industrial: Sunt răutăţi
Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, consideră drept răutăţi şi prostii acuzaţiile formula la adresa sa de Cornel Dinu, potrivit cărora ar fi făcut "spionaj industrial" în anii '80.
CIO a reţinut luptele pe "lista scurtă" pentru sporturile din programul JO începând din 2020
Comisia Executivă a Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a reţinut, miercuri, luptele, baseball/softball şi squash-ul pe "lista scurtă" a sporturilor candidate pentru introducerea în programul Jocurilor Olimpice de vară începând din 2020, a anunţat purtătorul de cuvânt al comitetului, Mark Adams.
Mozilla lansează prima versiune a sistemului Firefox pentru smartphone-uri
Mozilla va lansa prima versiune Firefox destinată smartphone-urilor, primele aparate dotate cu noul sistem de operare open-source urmând să intre la vânzare, pe pieţe cu economii în dezvoltare, în jurul lunii iulie, la un preţ de sub 100 de dolari, a anunţat compania.
Un consilier economic al lui Medvedev a fugit din Rusia pentru a evita o inculpare
Un consilier economic al premierului rus Dmitri Medvedev, Serghei Guriev, care este şi rector al Noii Şcoli Economice din Moscova, a fugit din Rusia pentru a evita o posibilă inculpare într-un caz penal, au declarat două surse apropiate situaţiei.
Ponta nu ştie "ce a ajuns la presă" cu salariile directorilor, care sunt de fapt propuneri
Premierul Victor Ponta susţine că nu ştie "ce a ajuns la presă" referitor la indemnizaţiile directorilor din companii de stat, date transmise chiar de Guvern, şi afirmă că în şedinţa Cabinetului a fost discutat un tabel care includea de fapt sume propuse pentru bugetul pe acest an în firme de stat.
Ponta nu ştie "ce a ajuns la presă" cu salariile directorilor, care sunt de fapt ...
Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie "ce a ajuns la presa" referitor la indemnizatiile directorilor din companii de stat, date transmise chiar de Guvern, si afirma ca in sedinta Cabinetului a fost discutat un tabel care includea de fapt sume propuse pentru bugetul pe acest an in firme de stat. "Nu stiu exact ce a ajuns la dumneavoastra, azi ministrului Bugetului a prezentat propunerile pentru
Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Sectorul energetic are vocatia de a dezvolta Romania ca un pol regional
"Sectorul energetic este un factor de crestere economica a Romaniei, are vocatia de a dezvolta Romania ca un pol regional, dar tot atat de mult are vocatia de a creste siguranta, securitatea si chiar independenta energetica a Romaniei", a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax. Mariana Gheorghe a mai spus ca nimic din acest potential n
Ministrul Comunicatiilor: Firmele pot cere esalonarea datoriilor fiscale daca au fost verificate din nou de ANAF
Toate companiile care au datorii fiscale pentru care au obtinut deja o decizie de esalonare, dar in cazul carora sunt identificate ulterior si alte datorii, in urma unui nou control al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), vor putea solicita si esalonarea acestor noi datorii, in baza unei ordonante de urgenta aprobata de Guvern, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ministrul Comunica
Sorana Cârstea, în turul III la Roland Garros
Românca merge mai departe după victoria repurtată în fața suedezei Johanna Larsson.
FESTIVALUL DE TEATRU ÎN STRADĂ. Vezi pe unde sunt RESTRICȚII RUTIERE
Aproximativ 130 de poliţişti bucureşteni vor acţiona în perioada 30 mai – 2 iunie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării în Capitală, a evenimentului „B – FIT in the Street,...
TOP 7 state pe care americanii le-ar scoate în afara SUA | GALERIE FOTO
Un sondaj în rândul americanilor dezvăluie informații inedite despre ce state ar scoate aceștia de pe harta SUA.

Niciun comentariu: