miercuri, 29 mai 2013

REACȚIE ȘOC: CEL mai bogat român a fost INTERZIS pe o mare piață din lume. AFACERILE DUBIOASE ale lui Frank Timiş


rk featured as read

USL masacrează suveranitatea poporului cu o majoritate de 30%
La  data de 29 mai 2013, USL a reusit, in Camera Deputatilor, sa revolutioneze stiinta Dreptului si sa stabileasca faptul ca “majoritatea” este cuantificabila la nivelul poporului suveran mentionat de Constititie in articolul 2, alineatul (1) cu ajutorul unui prag de valabilitate a referendumului de doar 30%. Se deschide o noua era in dreptul constitutional romanesc, aceea in care 50%+1 nu mai reprezinta majoritatea. In locul acestei “desuete” majoritati matematice, a aparut “majoritatea” marca USL: 30%. (articol redactat de Cetatean)
Bulgaria are un nou guvern de tehnocrati, dupa luni de criza
Dupa mai multe luni de criza, Bulgaria are un nou guvern, investit miercuri, format din tehnocrati si condus de economistul Plamen Oresharski, care a promis sa lupte impotriva saraciei si "dezintegrarii societatii" acestei tari, potrivit AFP.

TODAY

Cea mai veche Tora din lume, descoperită la Bologna.
Sulul pe care este scrisa cea mai veche Tora din lume, dateaza dupa toate probabilitatile din secolul al XII-lea, a fost gasit in arhivele Universitatii din Bologna, a anuntat miercuri profesorul care a facut aceasta descoperire, informeaza AFP, citat de Mediafax. Sulul, confectionat din piele de oaie, lung de 36 de metri si inalt de 64 de centimetri, era clasat in arhivele universitatii italiene
Avocata lui Cioacă a depus o înregistrare cu vocea Elodiei la dosar, pentru audierea unui martor.
Avocata lui Cristian Cioaca a depus o inregistrare cu vocea Elodiei Ghinescu la dosarul in care politistul este judecat pentru uciderea fostei sale sotii, pentru ca o martora sa o poata recunoaste, dupa ce a scris intr-o declaratie ca, la sfarsitul lui septembrie 2007, ar fi fost sunata de Elodia, informeaza Mediafax. "Am depus amprenta vocala la instanta, iar ea trebuie legata de martora Diana Di
George Friedman/Stratfor, dupa vizita la Bucuresti: Daca scutul antiracheta inlocuieste, in loc sa completeze alte chestiuni de baza pentru interesul national, atunci trebuie cu totii sa citim povestea Liniei Maginot
Relatiile economice cu SUA si rezolvarea spectrului larg de probleme de securitate nationala sunt mult mai importante pentru Romania decat scutul antiracheta, apreciaza George Friedman, fondatorul si presedintele grupului de consultanta strategica Stratfor, intr-o ampla analiza realizata dupa recenta sa vizita la Bucuresti. El scrie ca pentru a intari o relatie multidimensionala necesara cu SUA, R
Aliona Moon la Kiss FM: Sub rochia de la Eurovision putea intra şi gigantul cântăreţei din Ucraina
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, a fost invitata lui Alice Tudor şi a lui OliX în studioul Kiss FM, unde a cântat live piesa cu care a participat la concursul de la Malmö.
NEWS ALERT. Jaf armat la o bancă din Slobozia
Un bărbat, înarmat cu un pistol, a jefuit o sucursală a Volksbank din Slobozia.
Aida Părăşcan este câştigătoarea celui de-al doilea sezon “MasterChef”
Marti seară, Pro Tv a difuzat marea finală a show-ului. Primii trei clasaţi pe podium au fost Aida Părăşcan, care a castigat marele titlu si premiul de 50.000 de euro, Alexandru Hora, ocupantul celui de-al doilea loc, si Mihai...
Blue Air a început să anuleze zboruri
Compania aeriana Blue Air a început să anuleze zboruri din motive operaționale, după cum se justifică în fața celor care și-au achiziționat bilete de avion.
24 DE ORE DE FOC LA FRONTIERĂ. Urmăriri în trafic, împușcături, şase traficanți prinși și 18.000 pachete ţigări de contrabandă confiscate/FOTO/VIDEO
Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat, în ultimele 24 de ore, şase cetăţeni români care încercau să introducă ilegal pe teritoriul României, peste 18.000 pachete ţigări, în valoare de aproximativ...
Dieta rapidă a Victoriei Beckham: slăbeşti 3 kilograme într-o săptămână
Această cură are rezultate cu adevărat spectaculoase iar printre vedetele care susţin că au folosit-o cu succes se numără Victoria Beckham şi Britney Spears.
REVIZUIREA CONSTITUȚIEI. Casa Regală, nemenționată în Constituție. VEZI ce nedumerire are monarhistul Crin Antonescu
În prima zi a lucrărilor, Comisia constituantă a respins un amendament propus de PC, prin care se cerea menţionarea Casei Regale în Legea fundamentală.
Avocata lui Cioacă a depus o înregistrare cu vocea Elodiei la dosar, pentru audierea unui martor
Avocata lui Cristian Cioacă a depus o înregistrare cu vocea Elodiei Ghinescu la dosarul în care poliţistul este judecat pentru uciderea fostei sale soţii, pentru ca o martoră să o poată recunoaşte, după ce a scris într-o declaraţie că, la sfârşitul lui septembrie 2007, ar fi fost sunată de Elodia.
Şef Clinică Oncologie: E inuman ca legea să interzică salvărilor să ducă acasă bolnavi în fază terminală
Şeful Clinicii de Oncologie Craiova spune că e inuman ca o lege să interzică ambulanţelor să ducă bolnavii de cancer în fază terminală de la spital acasă, el confruntându-se cu cazul unei femei care nu mai poate fi salvată şi căreia i-a fost refuzat transportul acasă la Constanţa, invocându-se legea.
Pompierii au descoperit o mână în râul Argeş, în zona unde a fost găsit cadavrul femeii decapitate
Pompierii au găsit, miercuri, o mână dintr-un cadavru uman în albia râului Argeş, în amonte de podul de la Ioneşti, judeţul Dâmboviţa, în apropiere de locul unde a fost descoperit cadavrul secţionat al femeii de 36 de ani, a cărei dispariţie a fost anunţată sâmbătă.
Günther Oettinger: România, Italia, Bulgaria sunt neguvernabile. Berlinul neagă referirea la Italia
Comisarul UE al Energiei, germanul Günther Oettinger, şi-a exprimat preocuparea că state precum Italia, România şi Bulgaria sunt "neguvernabile", Guvernul german negând ulterior că ar putea face o astfel de apreciere privind Italia, fără însă a retracta în privinţa României şi Bulgariei.
Ponta îi cere ministrului Mediului să nu se lase influenţat de campanii împotriva gazelor de şist
Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, să nu se lase influenţată de campanii împotriva intereselor ţării de a explora noi surse de energie, arătând că România trebuie să fie o ţară care îşi înţelege interesele strategice, cu respectarea normelor de mediu.
Implementarea codurilor şi independenţa justiţiei, discutate de ministrul Justiţiei cu experţii CE
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a discutat, miercuri, cu o delegaţie a Comisiei Europene, în cadrul misiunii de evaluare pe care o efectuează în România, despre independenţa justiţiei, reorganizarea sistemului judiciar şi implementarea noilor coduri.
Toader: La nivelul grupului PDL nu avem manifestări disidente
Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că persoanele care au părăsit partidul "au plecat către ciolan, către putere" şi că, în prezent, la nivelul grupului parlamentar al PDL nu există "manifestări disidente".
Excluderi, expulzari si excomunicari: Despre viitorul PDL
Atunci cand, invitat de profesorul Valeriu Stoica, am acceptat sa fiu presedintele Consiliului Academic al Institutului de Studii Populare (think tank-ul PDL), i-am spus ca nu vad acea pozitie drept o limitare a dreptului meu de a ma delimita de pozitiile acelui partid atunci cand nu voi fi de acord cu ele. Nu am devenit membru PDL. M-a asigurat ca asa vor sta lucrurile. In acest spirit, scriu ace

Niciun comentariu: