miercuri, 29 mai 2013

Plamen Oreşarski, învestit premier de către Parlamentul bulgar
Economistul Plamen Oreşarski, susţinut de socialişti şi liberali, a fost învestit miercuri premier de către Parlamentul bulgar.
Când vor fi puse în vânzare biletele pentru Cupa Mondială din 2014
Directorul de marketing al FIFA, Thierry Weil, a anunţat, marţi, la Rio de Janeiro, când vor fi puse în vânzare primele bilete de la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.
Noi canale TV în grila dolcetv.ro
Platforma dolcetv.ro şi-a diversificat grila, introducând 14 noi televiziuni de documentare, filme, ştiri şi desene animate, care sunt disponibile şi pe aplicaţia Dolce Mobile TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania Romtelecom.
Drumul de la depresie la obezitate
Deşi cele două reprezintă afecţiuni diferite, între depresie şi excesul ponderal există o relaţie de reciprocitate.
CRIMINAL DIN MOLDOVA, prins după ce A TRECUT PRUTUL ÎNOT
Surpriză la granița cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră din Botoșani au prins un basarabean căutat pentru omor în țara sa de baștină. Ca să să scape de rigorile legii, el a trecut râul Prut înot pentru a se ascunde în...
Accident incredibil la Sibiu. Șoferul s-a răsturnat cu mașina și a scăpat nevătămat
Un autovehicul s-a răsturnat astăzi în Sibiu într-o curbă. Cu toate că impactul i-ar fi putut fi fatal, șoferul a scăpat doar cu câteva răni ușoare.
Ministrul Nicolăescu a obținut deblocarea contului Sănătații
Ministerul Sănătăţii a încheiat astăzi un protocol cu reprezentanţii VAMED Standortentwicklung und Engineering GmbH&CO cu scopul găsirii unei soluţii amiabile de soluţionare a situaţiei create în urma blocării unui cont al...
Statul român nu va plăti niciun leu pentru deschiderea listei de medicamente compensate. Cum vor producătorii să ajute pacienții
Deschiderea listei medicamentelor compensate nu va aduce cheltuieli suplimentare pentru bugetul statului, așa cum invocă autoritățile. Producătorii de medicamente vor achita prin taxa clawback noile medicamente.
Festivalul anual al TESTICULELOR.Vezi UNDE se desfăşoară /VIDEO
Un eveniment considerat inedit şi de către unii chiar bizar. Este dedicat consumului de testicule de taur, gătite în diverse moduri.
Emil Boc: Excluderile din PDL trebuie să fie SOLUȚII EXTREME
Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a avut o reacție prudentă față de scandalul din partid. Acesta s-a limitat a spune doar că nimeni nu trebuie exclus din partid, această măsură fiind o soluţie extremă.
CCR a amânat sesizarea lui Băsescu la Statutul parlamentarilor. Vezi când va fi dezbătută.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a amanat pentru data de 19 iunie dezbaterea sesizarii presedintelui Traian Basescu referitoare la Statutul parlamentarilor, moment la care isi vor fi preluat mandatele de judecatori la Cur

Niciun comentariu: