miercuri, 29 mai 2013


Guvernul extinde cu şase luni termenul de privatizare la Poştă şi restructurează compania şi datorii
Guvernul a decis să extindă cu şase luni termenul de privatizare a Poştei, dar şi să iniţieze un proces de restructurare a companiei şi "reaşezare" a datoriilor în condiţiile în care până marţi, la expirarea termenului, niciun investitor nu a cumpărat caietul de sarcini.
Descoperitorii bosonului Higgs, laureaţii premiului "Prinţul Asturiei" pentru Ştiinţă pe 2013
Fizicienii Peter Higgs şi François Englert şi Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN) au fost recompensaţi miercuri cu premiul "Prinţul Asturiei" pentru Cercetări ştiinţifice şi tehnice pe 2013, pentru descoperirea existenţei particulei denumite "bosonul Higgs".
Prima şedinţă a Comisiei de revizuire a Constituţiei a durat două ore. Lucrările vor fi reluate săptămâna viitoare
Prima şedinţă a Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a întrerupt miercuri, după aproximativ două ore de la începerea lucrărilor, dezbaterile urmând a fi reluate săptămâna viitoare, marţi.
JAF la o bancă din Slobozia: Un bărbat a jefuit o sucursală Volksbank
Un bărbat mascat şi înarmat cu un pistol a intrat, miercuri, într-o sucursală Volksbank din Slobozia, judeţul Ialomiţa, de unde, sub ameninţarea armei, a plecat cu o sumă de bani care nu a fost stabilită până în acest moment, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.
Comisia Europeană recomandă încetarea procedurii de deficit excesiv împotriva României
Comisia Europeană (CE) recomandă Consiliului Ecofin încetarea procedurii de deficit excesiv în cazul României, după ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis în UE şi estimează menţinerea în anii următori atât a deficitului, cât şi a îndatorării publice în limita permisă în Tratatul UE.

Niciun comentariu: