miercuri, 29 mai 2013

Capul femeii ucise în Argeş, căutat în barajul Mogoşani. S-A GĂSIT ȘI BRAȚUL STÂNG

RED mark featured as read

USL masacrează suveranitatea poporului cu o majoritate de 30%
La  data de 29 mai 2013, USL a reusit, in Camera Deputatilor, sa revolutioneze stiinta Dreptului si sa stabileasca faptul ca “majoritatea” este cuantificabila la nivelul poporului suveran mentionat de Constititie in articolul 2, alineatul (1) cu ajutorul unui prag de valabilitate a referendumului de doar 30%. Se deschide o noua era in dreptul constitutional romanesc, aceea in care 50%+1 nu mai reprezinta majoritatea. In locul acestei “desuete” majoritati matematice, a aparut “majoritatea” marca USL: 30%. (articol redactat de Cetatean)
EXCLUSIV ONLINE. Capul femeii ucise în Argeş, căutat în barajul Mogoşani. S-A GĂSIT ȘI BRAȚUL STÂNG
Un ucigaş feroce umblă în libertate după ce a omorât o mamă de 36 de ani, din judeţul Dâmboviţa. A traşat-o şi i-a împrăştiat capul mâinile şi picioarele pe o rază de circa 19 kilometri. Criminaliştii au găsit, de sâmbătă şi până...
BMW recrutează tineri şomeri din Spania, pentru "a da înapoi" comunităţilor unde vinde maşini
BMW va recruta 25 de tineri şomeri din Spania, care vor lucra la sediul companiie din Munchen timp de un an, într-un program pilot prin care producătorul auto vrea să "dea înapoi" comunităţilor din ţările unde exportă.

TODAY

Cine-i atacă pe ziarişti: preşedintele? sau Despre starea presei între sinucidere şi crimă.
Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania. Presa este doar partial libera in Romania, potr
TEST: Unde sunt animalele din fotografii? Vezi câteva exemple de camuflaje incredibile!.
Camuflajul, arma speciala cu care au fost inzestrate unele animale, le permite de multe ori sa scape cu viata din jungla care le inconjoara in fiecare clipa. Motivele pentru care animalele se camufleaza sunt diverse: unele incearca sa se ascunda de pradatori, in timp ce altele isi surprind prada. Citeste si Saracie sau atac la decenta? Cum arata o calatorie cu avioanele Air Koryo din COREEA DE NOR
Bulgaria are un nou guvern de tehnocrati, dupa luni de criza
Dupa mai multe luni de criza, Bulgaria are un nou guvern, investit miercuri, format din tehnocrati si condus de economistul Plamen Oresharski, care a promis sa lupte impotriva saraciei si "dezintegrarii societatii" acestei tari, potrivit AFP.
Televiziunea se schimba cu Orange: Operatorul a invitat presa pe 11 iunie pentru a-si prezenta cel mai asteptat serviciu al anului
Orange Romania a transmis miercuri catre presa o invitatie la un eveniment ce va avea loc pe 11 iunie 2013, in care va prezenta detalii despre "cel mai asteptat serviciu" din portofoliul sau. 'Pregateste-te sa vezi lumea altfel' si 'televiziunea se schimba cu Orange' se mentioneaza in invitatie", cel mai probabil fiind vorba despre lansarea serviciului de televiziune
Andrei Tinu, secretar executiv al TSD, propune reducerea vârstei de vot la 16 ani
Secretarul executiv al TSD Andrei Tinu a depus un amendament la comisia pentru revizuirea Constituţiei prin care propune reducerea vârstei minime de vot de la 18 la 16 ani, el arătând, între altele, că legislaţia prevede că o persoană dobândeşte capacitate de muncă la 16 ani.
Cotidianul Bild introduce plata pentru conţinutul online: De la ce preţ pornesc abonamentele lunare
Bild, cel mai citit cotidian din Europa, introduce plata parţială pentru conţinuturile sale online din 11 iunie, precum şi un sistem de coduri de acces pentru cumpărătorii versiunii tipărite, a anunţat grupul Axel Springer, care deţine publicaţia.
Francesco Totti: Cu Real Madrid aş fi câştigat Liga Campionilor şi Balonul de Aur
Atacantul italian al echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat, marţi, într-un interviu acordat France Football, că dacă s-ar fi transferat la formaţia Real Madrid ar fi câştigat de trei ori Liga Campionilor şi de două ori Balonul de Aur, informează agenţia Ansa.
Decizie ICCJ în favoarea FRF: Universitatea Craiova trebuia să se adreseze TAS
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat o soluţie în favoarea FRF, în dosarul în care Universitatea Craiova a contestat un articol din regulamentul federaţiei, care obligă cluburile să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a anunţat, miercuri, forul de la Casa Fotbalului.
Taboo de la The Black Eyed Peas concertează vineri într-un club bucureştean
Taboo, unul dintre cei patru membri ai trupei The Black Eyed Peas, concertează vineri într-un club bucureştean.
UDMR nu a reuşit eliminarea sintagmei "naţional" din articolul 1 al Constituţiei
Comisia de revizuire a Constituţiei a respins, miercuri, cu un vot "pentru" şi 20 de voturi "împotrivă", amendamentul UDMR de eliminare a sintagmei "naţional" din articolul 1 al legii fundamentale.
Comisia de revizuire a Constituţiei permite accesul presei pe perioada dezbaterilor
Preşedintele comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, că accesul presei va fi permis în permanenţă la lucrările forului legate de modificarea legii fundamentale, menţionând însă că, "din motive lesne de înţeles", camerele de luat vederi vor avea doar acces parţial.
Transformarea TVR3 într-un post dedicat zonelor rurale, analizată joi de Claudiu Săftoiu şi senatori
Proiectul de transformare a TVR 3 într-o televiziune dedicată zonelor rurale va fi analizat joi de Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, şi senatori din Comisia de Cultură din Senat, între care Georgică Severin, Sorin Ilieşiu, Damian Drăghici şi Sorin Roşca-Stănescu.
Pro TV, lider absolut de audienţă cu finala "MasterChef", câştigată de Aida
Pro TV a fost lider absolut de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public, marţi seară, cu finala show-ului "MasterChef", în care Aida Parascan a fost desemnată câştigătoare, informează televiziunea.
Comisia de revizuire a Constituţiei şi-a stabilit programul de lucru
Comisia de revizuire a Constituţiei a decis miercuri un program de lucru de trei zile pe săptămână, dezbaterile având loc între orele 10.00 şi 18.00, cu o pauză la prânz.
În parcul Crângași se sărbătorește Ziua Copilului
Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Centrul Cultural European Sector 6, organizează în data de 1 iunie 2013, un eveniment cu ocazia Zilei Copilului.
De ce mint femeile şi bărbaţii în privinţa numărului de parteneri sexuali
n anul 2003, un studiu publicat în Journal of Sex Research arăta că atât femeile, cât şi bărbaţii aveau tendinţa să mintă în privinţa numărului de parteneri sexuali. Atunci când credeau că sunt testaţi cu poligraful ...
Țălnar, atacat dur: „Spune numai prostii! Poate ar trebui să sărbătorim locul 6 în Piața Universității!”
Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei de fotbal Dinamo, continuă să-l atace pe Cornel Țălnar, antrenorul pe care l-a demis imediat după meciul cu Oțelul, câștigat de „câinii roșii” cu 1-0.

Niciun comentariu: