miercuri, 29 mai 2013


Suspecţii români în cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit câte o mie de euro pentru crimă
Spaniolul Juan Cuenca Lorente, în vârstă de 36 de ani, plasat în arest preventiv în cazul uciderii a doi cetăţeni olandezi, între care fosta voleibalistă Ingrid Visser, ar fi plătit celor doi suspecţi români câte 1000 de euro pentru această crimă, informează publicaţia ABC.
Ministerul Justiţiei vrea închirierea un spaţiu din sediu pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi
Ministerul Justiţiei (MJ) propune închirierea unui spaţiu de 75,50 de metri pătraţi, din sediul instituţiei, pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi, urmând să încaseze jumătate din chirie, iar restul să fie virată la bugetul de stat, potrivit unui proiect de hotărâre.
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Roland Garros şi ar putea-o întâlni pe Serena Williams
Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 26, s-a calificat, miercuri, în turul 3 al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe sportiva suedeză Johanna Larsson, locul 66 WTA, în 61 de minute de joc.
CONFERINŢA MEDIAFAX: ANRM intenţionează să scoată la licitaţie 30-35 perimetre de hidrocarburi
ANRM intenţionează să scoată în trimestrul al treilea la licitaţie, în vederea concesionării pentru explorare şi exploatare, un număr de 30-35 de perimetre petroliere, din care 8 în Marea Neagră, a declarat Claudia Răileanu, inspector în instituţie, la conferinţa "Mediafax Talks about Energy".
Medic: 75 de boli pot fi tratate cu celule stem, dar acestea nu sunt un panaceu
Numărul bolilor care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem a crescut de la 15 de la 75, însă acestea nu reprezintă un panaceu, o afirmaţie contrară din partea unora putând deveni periculoasă, spune dr. Roxana Macrin, manager al unei bănci de astfel de celule.
Ce indemnizaţii au managerii de stat. Sumele ajung până la 66.000 lei lunar - LISTA SALARIILOR
Managerii din companiile de stat au indemnizaţii lunare cuprinse între 11.250 lei şi 66.642 lei, în timp ce membrii consiliilor de administraţie încasează lunar între 132 lei şi 33.000 lei, mari alocaţii fiind la Transgaz, Imprimerie, CN Uraniu, CE Oltenia, Electrica, Cuprumin, Romatsa, Tarom, CFR.
Google devine cel mai mare proprietar media din lume - clasament ZenithOptimedia
Google a devenit cel mai mare proprietar media din lume, din punct de vedere al veniturilor derivate din publicitate, potrivit celui mai nou clasament realizat in acest sens de reteaua internationala de media ZenithOptimedia si dat publicitatii saptamana aceasta. Corporatia a depasit precedentul detinator al acestui titlu, furnizorul american de servicii de televiziune prin satelit DirecTV. Google
Roland Garros: Sorana Carstea, in turul III
Sorana Carstea s-a calificat in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, sportiva din Romania invingand-o pe Johanna Larsson, din Suedia. Meciul de pe terenul cinci a durat o ora si un minut.
Realizatorul american LARRY KING și-a mutat celebrul talk-show în RUSIA
Fostul prezentator vedetă al postului de televiziune american CNN Larry King a anunţat, azi, că va realiza o nouă emisiune pentru un canal de televiziune rus pro-Kremlin, ce vizează mai întâi de toate să prezinte punctul de...
Bayern Munchen, cel mai important brand din fotbal
Marca Bayern Munchen a detronat-o pe cea a formaţiei Manchester United în topul celor mai valoroase branduri din lumea fotbalului, susţine un raport al Brand Finance din Londra.

Niciun comentariu: