miercuri, 29 mai 2013


Boc: Păcatul originar în cazul Bechtel - contractul fraudulos încheiat în 2004 de Guvernul PSD
"Păcatul originar" în cazul Bechtel este contractul încheiat în 2004 de Guvernul PSD pentru construirea Autostrăzii Transilvania, documentul fiind "cel mai scandalos şi fraudulos din istoria României", încheiat "în totalitate" în defavoarea statului român, afirmă fostul premier Emil Boc.
Fanii cer demisia preşedintelui clubului Standard pentru că nu i-a prelungit contractul lui Rednic
Suporterii echipei Standard Liege au protestat faţă de faptul că tehnicianului Mircea Rednic nu i-a fost prelungit contractul şi cer plecarea preşedintelui Roland Duchatelet.
Preşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii: Nu am vizitat nicio clădire mai impresionantă decât Palatul Parlamentului din România
Preşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii, John Bercow, a declarat miercuri că Palatul Parlamentului este o clădire deosebit de frumoasă, că încă nu a vizitat nicio clădire mai impresionantă şi că doreşte să se întoarcă în România pentru a vizita locul unde a trăit bunicul său, la Galaţi.
Bercow: Au fost îngrijorări privind migraţia, dar tonul strident din presă nu reflectă realitatea
Preşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii, John Bercow, a declarat, miercuri, că au existat îngrijorări legate de nivelul migraţiei, dar nu crede că "tonul belicos şi strident" al unor articole din presa britanică referitor la cetăţenii români reflectă neapărat realitatea.
Nord-coreenii construiesc o staţiune de schi de talie mondială. Ce dotări are proiectul lui Kim Jong-Un - FOTO
Coreea de Nord construieşte o staţiune de schi de talie mondială pe dealul Masik din Wonsan, care urmează să fie dotată cu numeroase piste de ski şi hoteluri, informează KCNA, Agenţia oficială de presă nord-coreenă.
Boc: Excluderea din partid e varianta extremă. Regula trebuie să fie dialogul
Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, că excluderea din partid trebuie să fie "varianta extremă", "excepţia excepţiilor", el susţinând că regula trebuie să fie dialogul şi găsirea soluţiilor pentru a păstra oamenii în partid.
"Obama", client fidel al unui Internet cafe chinez
Barack Obama pare că a devenit un client fidel al unui Internet cafe în China, după ce firma respectivă a realizat o carte de identitate falsă pe numele preşedintelui american, cu scopul de a-şi obişnui clienţii să respecte obligaţia legală de a se înregistra, scrie presa chineză.
Tudor Sişu, eliberat după ce a executat două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare
Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea condiţionată a lui Tudor Sişu, după executarea a două treimi din pedeapsa de patru ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de droguri, decizia instanţei fiind definitivă.
Mario Camora şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj
Fundaşul portughez Mario Camora şi-a prelungit, marţi, contractul cu echipa CFR Cluj pentru încă patru sezoane, a anunţat site-ul oficial al grupării ardelene.
Un deputat PC cere recunoaşterea rolului istoric al Casei Regale prin Constituţie
Deputatul PC Aurel Ionescu a solicitat, printr-un amendament depus la Comisia pentru revizuirea Constituţiei, menţionarea Casei Regale în legea fundamentală şi recunoaşterea rolului istoric al acesteia în dezvoltarea României.
Liniste si furtuna
Faceti o pauza si ascultati cu atentie: Romania este o tara, in sfarsit, linistita. Furtuna de anul trecut s-a domolit. Pana si mogulimea agitata respira azi mai linistita. Se bucura ca din coabitare ies si lucruri bune, de exemplu noii procurori sefi. Cand un mare cercetat penal spune asta avem toate motivele sa ne ingrijoram. Insa mai ingrijorati se arata consilierii presedintelui si coabitacii.
Presedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: Nu cred ca tonul belicos al articolelor de ziar referitoare la emigrantii romani reflecta neaparat realitatea
Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, a declarat miercuri ca nu crede ca "tonul belicos si strident" al unor articole de ziar din Marea Britanie referitoare la muncitorii romani reflecta neaparat realitatea.
Victor Ponta vrea sa limiteze salariile directorilor din companiile de stat la maxim sase salarii medii brute pe ramura
Salariile directorilor din companiile de stat ar putea fi plafonate la maxim sase salarii medii brute din respectiva ramura, potrivit unei ordonante de urgenta introdusa miercuri pe agenda sedintei saptamanale de guvern.
Roland Garros, rezultatele zilei
David Ferrer (cap de serie numarul patru) s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a dispus, in trei seturi, de Albert Montagnes. Marin Cilic (favorit 10) l-a invins pe Nick Kyrgios, din Australia.
Victor Ponta despre gazele de sist: Trebuie sa mergem mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca Romania trebuie sa mearga "mai departe pe drumul corect pe care Statele Unite merg" in ceea ce priveste gazele de sist.
Orasul pictat cu lumina - Vivid Sydney
In fiecare an, timp de aproape doua saptamani Sydney trece printr-o transformare completa. Cladirea simbol a operei, Harbour Bridge, dar si strazile sunt acoperite de instalatii complicate si spectacole de lumina. Sydney devine capitala culturala 

Niciun comentariu: