miercuri, 29 mai 2013

Indemnizaţie de şomaj timp de şase luni pentru absolvenţii fără loc de muncă
Agenţia Naţională de Ocupare anunţă că tinerii care încheie studiile în 2013 pot beneficia de un ajutor de şomaj timp de o jumătate de an dacă se înregistrează la agenţia locală de ocupare în maximum 60 de zile calendaristice de...
ȚARA unde trăiesc cei mai FERICIȚI oameni din lume | GALERIE FOTO
Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a publicat clasamentul celor mai bune 10 țări din punct de vedere al calității vieții.
EXCLUSIV PRINT. Sfat şocant dat de autorităţi unui pensionar cu un picior amputat
Un bucureştean în vârstă de 79 de ani, căruia i-a fost amputat de curând piciorul drept, de la şold, a primit o indicaţie uluitoare din partea autorităţilor, care ar trebui să facă ancheta socială şi să constate că este...
EXCLUSIV: Datoriile istorice ale Poştei vor fi transformate în acţiuni, iar datoria către ANAF va fi eşalonată la plată
Guvernul va solicita Comisiei Europene acordul pentru transformarea în acţiuni a datoriilor istorice ale Poştei Române, iar datoria către ANAF, de 107 milioane lei, va fi eşalonată, în baza unei ordonanţe de urgenţă avizată deja de către Executiv.
Conferinţa MEDIAFAX - Constantin Niţă: Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la 1 iulie
Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la 1 iulie, iar viitoarea conducere a companiei va trebui să prioritizeze investiţiile începute, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Energy.
George Michael a fost externat: "Le mulţumeşte tuturor pentru mesajele de sprijin"
Cântăreţul britanic George Michael a fost externat miercuri, la aproape două săptămâni după accidentul de automobil produs pe o autostradă din apropiere de Londra, în urma căruia artistul britanic s-a ales cu o serie de răni la nivelul craniului.
EXCLUSIV: Poşta Română va disponibiliza, din iulie, un număr de 4.458 salariaţi
Poşta Română va disponibiliza, începând cu luna iulie, un număr total de 4.458 salariaţi, reprezentând 14% din numărul actual al angajaţilor companiei, conform unui document discutat în şedinţa de marţi a Guvernului şi obţinut de MEDIAFAX.
EXCLUSIV: Nica - Ofertele ferme şi angajante pentru Poşta Română, depuse până la 30 iunie 2014
Poşta Română va fi restructurată într-o perioadă de 180 zile, iar ofertele ferme şi angajante pentru privatizarea companiei vor putea fi depuse până la 30 iunie 2014, acest ultim termen putând fi însă devansat dacă se constată că operatorul poştal a devenit atractiv în urma reorganizării.
Peste un sfert din comisiile de evaluare a persoanelor cu handicap, fără avizul Ministerului Muncii
Controlul naţional la comisiile de evaluare a persoanelor adulte cu handicap a evidenţiat că 18 dintre acestea funcţionează cu avize vechi de la Ministerul Muncii, în condiţiile în care, în majoritatea cazurilor, componenţa lor s-a modificat în ultimul an, arată un raport obţinut de MEDIAFAX.
Reprezentanţii statului nu s-au dus la întrunirea acţionarilor Nuclearelectrica, convocată pentru stabilirea salariilor şefilor de companie de până la 17.500 euro
AGA de la Nuclearelectrica convocată pentru stabilirea salariilor şefilor companiei, de până la 17.500 de euro pe lună, a fost amânată pentru joi deoarece reprezentanţii statului nu s-au prezentat la prima convocare, după ce premierul Ponta a anunţat plafonarea salariilor în companiile de stat.
Crin Antonescu: Constantinescu, Iliescu, Basescu au fost alesi cu circa 25% din votul alegatorilor
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, in ceea ce priveste reducerea cvorumului la referendum, ca fostii presedinti ai Romaniei au fost alesi in functie cu votul favorabil a circa 25% dintre alegatori, mentionand ca initiativa adoptata in Parlament nu restrange dreptul la vot.
Realitatea din fabricile de câini şi pisici! Afacerea care naşte monştri
Un căţel şi o pisicuţă stau frumos în vitrina unui petshop. Sau în braţele unui bărbat, la târg. Sunt atât de drăgălaşi şi cu siguranţă te tentează să-i iei acasă.
”Vânătoare de avioane” direct pe pistă. Se întâmplă la Timișoara
Se numesc plane-spotter și se văd pe majoritatea aeroporturilor din Occident. Sunt vânători de avioane și pot sta ore în șir în gardă. Tot ce vor e un instantaneu cu un avion care decolează sau aterizează. De azi cei interesați...
Au trecut 60 de ani de la prima ascensiune a celui mai înalt munte al lumii
Nepalul sărbătoreşte azi 60 de ani de la prima ascensiune pe Everest, aducând un omagiu cu această ocazie primilor doi alpinişti care au atins cel mai înalt punct de pe Pământ.
Termenul de privatizare a Postei Romane, extins cu sase luni. Dan Nica: Ofertele ferme si angajante, depuse pana la 30 iunie 2014 / Datoriile istorice ale Postei vor fi transformate in actiuni, iar datoria catre ANAF va fi esalonata la plata / Din iulie, circa 4.500 de salariati vor fi disponibilizati
Guvernul a decis sa extinda cu sase luni termenul de privatizare a Postei Romane, dar si sa initieze un proces de restructurare a companiei si "reasezare" a datoriilor in conditiile in care pana marti, la expirarea termenului, niciun investitor nu a cumparat caietul de sarcini. Decizia a fost luata in sedinta de marti a Guvernului, informeaza Mediafax.UPDATE 1: Dan Nica: Ofertele ferme s
Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a alocat 600.000 lei pentru cultele religioase din judet. Suma este de patru ori mai mare decat cea alocata ONG-urilor
Consiliul Judetean (CJ) Bistrita-Nasaud a aprobat miercuri alocarea unui sprijin financiar in valoare de 600.000 de lei catre cultele religioase din judet, 82% din aceasta suma urmand sa mearga catre protopopiatele, bisericile si manastirile ortodoxe, potrivit Agerpres. Suma alocata cultelor este de patru ori mai mare decat cea prevazuta in bugetul CJ pentru finantarile nerambursabile acordate aso
Sef Clinica Oncologie: E inuman ca legea sa interzica salvarilor sa duca acasa bolnavi in faza terminala
Seful Clinicii de Oncologie Craiova spune ca e inuman ca o lege sa interzica ambulantelor sa duca bolnavii de cancer in faza terminala de la spital acasa, el confruntandu-se cu cazul unei femei care nu mai poate fi salvata si careia i-a fost refuzat transportul acasa la Constanta, invocandu-se legea, relateaza Mediafax.
Un producator de carne din China va prelua compania americana Smithfield, cu afaceri si in Romania
Producatorul chinez de carne Shuanghui Group va prelua compania americana Smithfield Foods, cel mai mare producator si procesator de carne de porc din lume, printr-o tranzactie care include datoria neta a Smithfield si evalueaza compania, cu afaceri si in Romania, la 7,1 miliarde de dolari, scrie Mediafax.
"Urzeala Tronurilor" şi "Între acte", de Radu Beligan, printre vedetele ...
Colectia "Urzeala Tronurilor", de George R.R. Martin, romanul lui Stephen King "Sub Dom" si volumul "Intre acte" al maestrului Radu Beligan se numara printre cartile considerate de edituri vedetele acestei editii a Salonului International de Carte Bookfest, care a debutat miercuri, in Capitala, potrivit Mediafax. La cea de-a VIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, cele aproape 2
REPORTAJ: "Urzeala Tronurilor" şi "Între acte", de Radu Beligan, printre vedetele Bookfest
Colecţia "Urzeala Tronurilor", de George R.R. Martin, romanul lui Stephen King "Sub Dom" şi volumul "Între acte" al maestrului Radu Beligan se numără printre cărţile considerate de edituri vedetele acestei ediţii a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, care a debutat miercuri, în Capitală.
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu: Concert Smiley şi foc de artificii, în deschidere
Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va fi deschisă oficial, în 7 iunie, cu un concert susţinut de Smiley în piaţa centrală a oraşului, dar şi cu un foc de artificii programat înainte de miezul nopţii.
Anghelache: Am timp să mă gândesc şi să găsesc soluţia cea mai bună pentru postul de antrenor
Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, miercuri, înaintea unei întâlniri cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă, că are timp să se gândească la cea mai bună soluţie privind viitorul antrenor, după renunţarea la Cornel Ţălnar.
Termenul de privatizare a Poştei, extins cu şase luni. Guvernul iniţiază restructurarea companiei şi a datoriilor
Guvernul a decis să extindă cu şase luni termenul de privatizare a Poştei, dar şi să iniţieze un proces de restructurare a companiei şi "reaşezare" a datoriilor în condiţiile în care până marţi, la expirarea termenului, niciun investitor nu a cumpărat caietul de sarcini.
Antonescu: Constantinescu, Iliescu, Băsescu au fost aleşi cu circa 25% din votul alegătorilor
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, în ceea ce priveşte reducerea cvorumului la referendum, că foştii preşedinţi ai României au fost aleşi în funcţie cu votul favorabil a circa 25% dintre alegători, menţionând că iniţiativa adoptată în Parlament nu restrânge dreptul la vot.
Manuscrisul cu scenariul filmului "Dispreţul", de Jean-Luc Godard, vândut cu 144.300 de euro
Manuscrisul conţinând scenariul original al filmului cult "Dispreţul/ Le Mépris", regizat în 1963 de cineastul Jean-Luc Godard, a fost vândut cu 144.300 de euro (taxe incluse) la o licitaţie organizată de casa Artcurial marţi, la Paris, depăşind considerabil estimările specialiştilor.
Noi presupuse cazuri de utilizare a unor arme chimice în Siria
Marea Britanie a informat săptămâna trecută ONU despre noi presupuse cazuri de utilizare a unor arme chimice în conflictul sirian, au anunţat diplomaţi miercuri.
CONFERINŢĂ MEDIAFAX - ANRE: Guvernul trebuie să fie preocupat de creşterea veniturilor populaţiei, nu de preţul energiei
Autorităţile trebuie să fie preocupate în special de creşterea veniturilor populaţiei, nu de menţinerea la un nivel jos, pe baze "nesustenabile", a preţurilor energiei, a declarat, miercuri, preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ, la conferinţa "Mediafax Talks about Energy".
Un film despre James Dean, regizat de Anton Corbijn
Un film care descrie relaţia de prietenie dintre actorul american James Dean, decedat în 1955, la vârsta de 24 de ani, şi fotograful-jurnalist Dennis Stock de la publicaţia Life Magazine, va fi regizat de Anton Corbijn.
Guvernul EXTINDE cu 6 luni termenul de privatizare la Poştă şi restructurează compania. ...
UPDATE. Guvernul va solicita Comisiei Europene acordul pentru transformarea in actiuni a datoriilor istorice ale Postei Romane, iar datoria catre ANAF, de 107 milioane lei, va fi esalonata, in baza unei ordonante de urgenta avizata deja de catre Executiv, informeaza Mediafax. Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, a declarat ca Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanta de urgenta ca
Comisia Europeană recomandă încetarea procedurii de deficit excesiv împotriva României.
Comisia Europeana (CE) recomanda Consiliului Ecofin incetarea procedurii de deficit excesiv in cazul Romaniei, dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis in UE si estimeaza mentinerea in anii urmatori atat a deficitului, cat si a indatorarii publice in limita permisa in Tratatul UE, potrivit Mediafax. Ministrii de Finante ai statelor membre UE vor discuta reco
Primul ghid practic de BĂTUT NEVASTA. Un cleric ISLAMIC îi învaţă pe BĂRBAŢI ce metode ...
Televiziunea araba Al-Nas a creat discutii cotroversate in comunitate musulmana dupa ce a publicat un interviu din 2010 al unui cleric islamic, care prezenta o discutie ampla despre cum sa iti bati nevasta. Barbatul povestea cu lux de amanunte ce metode trebuie folosite pentru a o pedepsi potrivit normelor islamice. Un fragment dintr-un interviu al clericlui Sa'd Arafat, filmat in 2010, a facut fu
Reghecampf rămâne la Steaua. „A semnat prelungirea contractului”
Dumitru Dragomir, președintele LPF, a confirmat că antrenorulLaurențiu Reghecampf nu se va despărți de echipa din Ghencea.
Noi canale TV in grila dolceTV.ro
Dolcetv.ro introduce 14 noi canale documentare, de filme, stiri si de desene animate, pentru pasionatii acestor genuri, disponibile si pe aplicatia Dolce Mobile TV.
Campionatul European de Gimnastică Ritmică, de vineri, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
În perioada 31 mai – 2 iunie, TVR 2, TVR HD şi portalul video al Televiziunii Române - TVR+ vor transmite Campionatul European de Gimnastică Ritmică, ce se desfăşoară în acest final de săptămână la Viena.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag

Niciun comentariu: