miercuri, 29 mai 2013

Ministerul Sănătăţiii SCAPĂ de executarea silită. Vezi de ce.
Compania din Austria care a obtinut in instanta executarea silita a Ministerului Sanatatii pentru recuperarea unei datorii va suspenda actiunea, dupa ce partile au incheiat un protocol de solutionare amiabila a situatiei, relateaza Mediafax. Citeste si Ministerul Sanatatii: Un singur CONT este BLOCAT "Ministerul Sanatatii a incheiat astazi un protocol cu reprezentantii VAMED Standortentwickl
VIDEO Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri
Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18.
OCDE reduce previziunea de crestere economica mondiala si avertizeaza asupra riscului unei stagnari in Zona Euro
OCDE a anuntat miercuri ca a revizuit in scadere previziunile de crestere pentru marile economii occidentale, cu exceptia Japoniei, si a avertizat asupra riscului de "stagnare" in Europa, potrivit agentiei AFP.
BOOKFEST 2013 s-a deschis şi îi aşteaptă pe cititori cu literatură germană, lansări şi evenimente
Preşedintele Asociaţiei Editorilor din România, Grigore Arsene, alături de ambasadorul Elveţiei în România, Jean-Hubert Lebet, şi preşedintele Uniunii Editorilor, Mario De Mezzo, au tăiat, miercuri, panglica în semn de deschidere a Salonului de carte Bookfest 2013.
Rob Lowe, într-un lungmetraj de televiziune despre asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy
Actorul Rob Lowe va juca rolul preşedintelui american John F. Kennedy într-un lungmetraj de televiziune care va fi realizat pe baza unei cărţi scrise de prezentatorul TV Bill O'Reilly şi de romancierul Martin Dugard, au anunţat marţi reprezentanţii postului National Geographic Channel.
Moţiunea simplă pe tema mineritului în Valea Jiului, respinsă în Camera Deputaţilor
Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cu 67 voturi "pentru", 218 "împotrivă" şi 9 abţineri, moţiunea simplă iniţiată de PPDD şi susţinută şi de PDL, intitulată "Scăpaţi mineritul din Valea Jiului de norocul rău al conducerii bicefale Vosganian-Niţă".
Chiuariu propune interzicerea, prin Constituţie, a donaţiilor pentru partide din partea firmelor
Senatorul PNL Tudor Chiuariu a propus o serie de amendamente pentru revizuirea Constituţiei, între acestea regăsindu-se interzicerea finanţării partidelor politice prin donaţii din partea societăţilor comerciale sau interzicerea discriminării bazate pe culoare sau orientare sexuală.
Piaţa de amanet din România atrage un nou jucător: Grupul american Dollar Financial
Grupul american Dollar Financial Group a preluat Express Credit Amanet, una dintre cele mai mari reţele de amanet din zona Moldovei, printr-o tranzacţie în valoare de mai multe milioane de euro.
Cel mai mare diamant-brioletă, vândut cu preţul record de 11 milioane de dolari
Cel mai mare diamant-brioletă prezentat vreodată la licitaţie a fost vândut cu preţul record de 11 milioane de dolari unui colecţionar asiatic, la un eveniment organizat de casa Christie's marţi la Hong Kong.
Curtea Constituţională a amânat pentru 19 iunie sesizarea lui Băsescu la Statutul parlamentarilor
Curtea Constituţională a amânat pentru data de 19 iunie dezbaterea sesizării preşedintelui Traian Băsescu referitoare la Statutul parlamentarilor, moment la care îşi vor fi preluat mandatele de judecători la Curtea Constituţională şi Valer Dorneanu, Mona Pivniceru şi Daniel Morar.
LEGEA REFERENDUMULUI, modificată: Camera Deputaţilor a aprobat reducerea la 30% a pragului de prezenţă la referendum. PDL, UDMR şi PPDD atacă la CC proiectul de lege
Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 221 de voturi "pentru", 73 de voturi "împotrivă" şi 2 abţineri, proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenţă la referendum la 30%. PDL, UDMR şi PPDD vor ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenţă la referendum, a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader.
AMENINŢARE DE LA O MARE COMPANIE: Renunţăm la investiţii
E.ON România va renunţa la proiectele eoliene dacă schema de sprijin privind energia regenerabilă va fi schimbată, potrivit lui Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.
O nouă teorie despre moartea lui Osama bin Laden: liderul al-Qaida a murit detonând o centură cu explozibili pe care o purta de 10 ani
Fostul lider al reţelei teroriste al-Qaida a murit detonând o centură de explozibili în momentul când forţele speciale americane au pătruns în locuinţa sa din oraşul pakistanez Abbotabad, a dezvăluit una din gărzile de corp ale...
Blaga o ia pe urmele lui Antonescu. PDL începe seria excluderilor | UPDATE VIDEO
Democrat-liberalii vor vota lunea viitoare excluderea din partid a celor care îl critică pe preşedintele PDL. Pe lista scurtă: Preda, Baconschi, Paleologu, Voinescu.

Niciun comentariu: