miercuri, 29 mai 2013

România se îneacă în curent electric
Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a declarat că nu a văzut investitori care să vină să spună că îi interesează să investească în capacitatea de transport a energiei electrice în România.
Tecău şi Mirnîi s-au calificat în turul 2 la Roland Garros
Perechea Horia Tecău/Max Mirnîi (România/Belarus), cap de serie numărul 5, a învins, miercuri, cu scorul de 6-0, 7-6 (3), cuplul francez Adrian Mannarino/Benoit Paire, calificându-se în turul doi al turneului de la Roland Garros.
Şase cazuri suspecte de infectare cu virusul Ebola au fost depistate în nord-estul R.D. Congo
Şase cazuri suspecte de infectare cu virusul Ebola au fost depistate în nord-estul Republicii Democrate Congo, unde sfârşitul unei epidemii a acestei boli mortale a fost declarat în noiembrie, a anunţat miercuri ONU, în cadrul unei conferinţe săptămânale de presă, la Kinshasa.
Ministrul de Externe al Franţei: Aproximativ 3.000 - 4.000 de militanţi Hezbollah luptă în Siria
Aproximativ 3.000 - 4.000 de combatanţi ai mişcării şiite libaneze Hezbollah luptă în Siria alături de forţele subordonate regimului Bashar al-Assad, anunţă ministrul francez de Externe, Laurent Fabius.
Ministrul Comunicaţiilor: Firmele pot cere eşalonarea datoriilor fiscale dacă au fost verificate din nou de ANAF
Toate companiile care au datorii fiscale pentru care au obţinut deja o decizie de eşalonare, dar în cazul cărora sunt identificate ulterior şi alte datorii, în urma unui nou control al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), vor putea solicita şi eşalonarea acestor noi datorii, în baza unei ordonanţe de urgenţă aprobată de Guvern.
O fostă gardă de corp a lui Osama ben Laden neagă că liderul Al-Qaida a fost ucis: "S-a sinucis detonând o centură de explozivi"
Osama ben Laden nu a fost împuşcat de membri ai unui comando Navy SEAL, ci s-a sinucis detonând o centură de explozivi, afirmă Nabeel Naeem Abdul Fattah, o fostă gardă de corp a liderului reţelei teroriste Al-Qaida.
Ce indemnizaţii au managerii de stat. Sumele ajung până la 66.000 lei lunar
Managerii din companiile de stat au indemnizaţii lunare cuprinse între 11.250 lei şi 66.642 lei, în timp ce membrii consiliilor de administraţie încasează lunar între 132 lei şi 33.000 lei, mari alocaţii fiind la Transgaz, Imprimerie, CN Uraniu, CE Oltenia, Electrica, Cuprumin, Romatsa, Tarom, CFR.
Doi comisari de la Garda Financiară Reşiţa, prinşi în flagrant de DNA când luau mită.
Doi comisari ai Garzii Financiare Resita (Caras-Severin) au fost prinsi in flagrant, miercuri dupa-amiaza, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Timisoara, in timp ce primeau 1.000 de lei mita, in schimbul incalcarii atributiilor de serviciu, cei doi fiind dusi la audieri, potrivit Mediafax. Procurorul-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, miercuri ca doi comisari
Bacau: Medicul Elena Munteanu, condamnata la 5 ani si jumatate cu executare intr-un caz de coruptie
Medicul Elena Munteanu a primit, miercuri, din partea unui complet de judecata al Tribunalului Judetean Bacau, o condamnare de 5 ani si 6 luni cu executare si interzicerea, ulterior, timp de trei ani a unor drepturi, inclusiv cel de a profesa in calitate de medic, in urma unei acuzatii intr-un caz de coruptie, relateaza Agerpres.
Titus Corlatean, profund surprins de declaratiile comisarului european Gunther Oettinger: Asteptam explicatii oficiale, publice, convingatoare
Ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, asteapta "explicatii oficiale, publice, convingatoare" legate de declaratiile comisarului european Gunther Oettinger, care a afirmat ca Romania ar fi "aproape neguvernabila".
Peste un sfert din comisiile de evaluare a persoanelor cu handicap, fara avizul Ministerului Muncii
Controlul national la comisiile de evaluare a persoanelor adulte cu handicap a evidentiat ca 18 dintre acestea functioneaza cu avize vechi de la Ministerul Muncii, in conditiile in care, in majoritatea cazurilor, componenta lor s-a modificat in ultimul an, arata un raport obtinut de Mediafax.
ANRE: Guvernul trebuie sa fie preocupat de cresterea veniturilor populatiei, nu de pretul energiei
Autoritatile trebuie sa fie preocupate in special de cresterea veniturilor populatiei, nu de mentinerea la un nivel jos, pe baze "nesustenabile", a preturilor energiei, a declarat miercuri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrilet, citat de Mediafax.
Leonard Miron: "În martie sau aprilie voi avea un copil Am o prietenă care va fi mama lui"
Leonard Miron, fostul realizator al postului public de televiziune, a anunţat că va avea un copil.
Cum arătau în TINEREȚE cei mai BRUTALI lideri ai lumii | GALERIE FOTO INEDITĂ
Unii dintre ei au rămas în istoria universală drept cei mai urâți, temuți și diabolici lideri din lume. Împreună, au distrus, torturat și omorât milioane de oameni.
Comisari de la Garda Financiară prinși în flagrant în timp ce luau MITĂ
Doi comisari de la Garda Financiară Caraș Severin au fost prinși miercuri în flagrant în timp ce luau mită. Flagrantul a fost realizat de DNA Timișoara în sediul unei firme din Caransebeș.

Niciun comentariu: